cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nadstandardne sobe v Mb

clock-img

05.04.2005, 12:24

clock-img

Amoss

pencil-img

743

:ups:Zanima me ali katera ve če imajo v Mariborski porodnišnici nadstandardne sobe.
Koliko je potrebno doplačati in ali lahko fant prespi in koliko more on doplačati???
Prosim za odgovore

clock-img

05.04.2005, 21:27

clock-img

Anonimen

Ne da bi vedela...pa sem rodila tam!:zmeden:

clock-img

05.04.2005, 21:35

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Jaz bi si zelela roditi v SLoveniji, v Ljubljani, ampak nekak bomo morali urediti, da dobim svojo sobo...
Bomo ze - veze pa to... :):)-:)-

clock-img

06.04.2005, 07:46

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Če imaš plačano nadstandardno zavarovanje, ti pripada tvoja soba. Sicer pa je v Mb tako, da če je prostor in če prosiš, te dajo v svojo sobo. Jaz sem bila prvič sama, drugič pa je bila blazna gneča in to ni bilo mogoče. Mogoče je najbolje, da vprašaš, ko boš šla v materinsko šolo, ali pa pokliči v porodnišnico in vprašaj.

LP

clock-img

06.04.2005, 10:56

clock-img

Anonimen

Kolikor vem imamo nadstandardne sobe na voljo(mislim, da sem tako slisala), vendar ce je fraj:ups:
Mislim pa da ni potrebno doplacilo.Glede fanta, da bi pa prespal tam, pa dvomim da je mozno.Prispisi to v porodni načrt pa bos vidla če gre:)

clock-img

06.04.2005, 12:18

clock-img

Amoss

pencil-img

743

O hvala,:bravo: mam ravno v petek materinsko šolo in bom vprašala.

clock-img

06.04.2005, 12:20

clock-img

Anonimen

ja pa javi da bomo druge tudi vedle!:)

clock-img

06.04.2005, 12:36

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Bom, upam da nebodo skopi z informacijami.
Nina nana kaj ti si delala materinsko šolo v ZD tam kjer imaš G?

clock-img

06.04.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

Ne jaz sem hodla v bolnico(16 nadstropje), a ti bos v zd??:zmeden2:Baje je tak tam boljse:bravo:

clock-img

06.04.2005, 12:41

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Ja mene so poslali kr v ZD, kak pa je pa ne vem.Bom pa sporočila, v petek.:bravo:

clock-img

06.04.2005, 12:50

clock-img

Anonimen

Za MB ne vem, vem pa da v LJ partner ne more prespati.

clock-img

06.04.2005, 15:47

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmmm...kaj pa vem...moj je bil od jutra do večera pri meni...Ponoči pa bog ve kje:)-:)-

clock-img

06.04.2005, 22:09

clock-img

malika

pencil-img

3199

V bistvu nimam pojma če sploh je? Jaz sem sicer ležala, čisto na drugem konci hodnika -tista soba je sama; v njej sta bili dve postelji(imela sem tudi cimro), WC in kopalnico pa sva imeli svojo. je to morda ta soba? Ker če je to ta, potem nimam pojma po čem jo imajo za nadstandardno-takšna kot vse ostale.

No je pa fino, če v sobi nisi sam. Najina bebeka sta kar dosti spančkala in tako sva se kratkočasili s čveki, pa tudi ko je ena šla pod tuš je druga pogledala na tamalega in obratno.Moja cimra je potem tretji dan šla domov, jaz sem morala ostat zaradi tamalega še en dan-bila sem sama v sobi in bilo ni je takoooo dolgčas :)-

clock-img

07.04.2005, 08:26

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

oj enako pri meni, samo da smo bile 3 v sobi. Kopalnica pa je bila skupna za dve sobi...torej največ 6 pacientk. bila pa sem v sobi 4.

clock-img

07.04.2005, 08:42

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Aha, no saj se bom še malo pozanimala,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem