writing-img

Nadstrešek za avto

clock-img

20.03.2008, 13:47

clock-img

Anonimen

Spravljava se narediti nadstrešek za avto, pa me zanimajo vaše izkušnje oz. reference. Kakšne nadstreške imate, ste jih naredili sami, les kupili kje (žaga, bauhaus...), ali ste jih naročili po meri (spet kje). Koliko je stalo?

clock-img

20.03.2008, 14:24

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Naredili sami,kupili les dali na žago,tam tudi kupili brune za obit in to je to

clock-img

20.03.2008, 14:36

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Saj ti ponujajo tipske, že narejene, sam za postavit, Lesimpex v N.G.

clock-img

20.03.2008, 14:42

clock-img

karamela

pencil-img

645

IZVIRNO SPOROČILO: žigolino

Naredili sami,kupili les dali na žago,tam tudi kupili brune za obit in to je to

Mi tudi. Brune mi delujejo res ful lepo... Za ceno pa ne bi vedla. Te finance obvlada moj lubi...

clock-img

20.03.2008, 15:03

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

En nadstrešek je moj sam naredil...Potem sva pa rekla da bova za drugega pa našla človeka ki ga bo naredil, ker se moj ni imel časa s tem ukvarjat..Pa sploh nisva dobila človeka...od avgusta naprej sva nekoga iskala pa je moj več povpraševanj poslal na okrog pa nič...tako da sva tole zimo zgurala še brez ampak spomladi bo pa nujno treba..
Očitno se bo moj spet moral lotit dela...user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

20.03.2008, 17:06

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi ga imamo od Kograd Igem d.o.o.- parkirišče CPROOF in sicer za tri parkirna mesta.Smo zelo zadovoljni, pa tudi zelo lepo je za pogledati. Marsikdo se pri nas ustavi, ga pohvali...

clock-img

21.03.2008, 08:11

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mi smo se zmenili kar s krovcem, ki nam je pokril hiso. Mozakar, ki dela ostresja je naredil leseno konstrukcijo za nadstresek, krovec pa ga je pokril. Nadstresek je za dva avtomobila in je velik 5x6m. Racuna pa se nisva dobila.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

21.03.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

Hvala punce, sem našla na netu popoln nadstrešek, zdaj pa sem bom še h lokalnim in malo manj lokalnim tesarjem odpravila, da mi naredijo predračune.

user posted image

clock-img

21.03.2008, 16:21

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Mi smo ga naredili jeseni v lastni režiji, lesenega, velikost  caa 6,4x5m za dva avtomobila. Cena je prišla okrog 3400€, s tem, da smo uporabili lepljen les, karteri je 2x drazji, se pa ne zvija in poka. Če katero zanima, lahko napišem točno specifikacijo in potek dela, postavili in pokrili smo ga skupaj s tesarjem v šestih urah, s tem, da smo les prej dali vezat. Če bi takega naročili, bi bila cena zgornja x 2.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem