cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nagradna igra Mueller

clock-img

08.01.2009, 21:57

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Ne vem če spada to ravno sem, ampak vseeno....
V glavnem, pri Muellerju smo zadeli nagrado Lena popstar Kit Re Cover ( to je komplet, ki obsega nakit, mega hiphop pesem Light in the Sky z besedilom pesmi, video za trening z originalno koreografijo, tatuje, ustrezne izkaznice, vstopnice za backstage in security kartice, pogodbe za izvajalce, kartico z avtogramom Recover Project). "Igrača" je namenjena mladim damam, od 8 let naprej. In kje je problem? Imam 4 letnega sina in še ne 1 leto staro hči. Nihče od prijateljev, sosedov,... nima punčk, katerim bi to prav prišlo. Pa me zanima, če je med vami tudi kdo, ki je dobil "neprimerno" igračo in bi jo morda zamenjal.

Lp

Maja

clock-img

10.01.2009, 22:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

mi na take, ki niso interesantne, nismo odgovarjali user posted image

Aja, pa smo tudi zadeli user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.01.2009, 23:50

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Ma ja, mi smo vsak dan odgovarjali v upanju, da bo sreča na naši strani in da bomo kaj zadeli. No sreča je bila na naši strani... hehehe
Kaj ste pa vi dobili, če ni skrivnost?

Lp

Maja

clock-img

11.01.2009, 09:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj jaz vem, nismo še dvignili. Neki avto + punčke, je od 4. leta naprej. Tak da tudi ne vem, če bo bubiju zanimivo (se mi zdi bolj punčkasto), bubika pa je še premala user posted image user posted image user posted image

Polly Pocket - Limuzina za živali piše user posted image

Sem pa tak na brzino videla, da so nekateri imeli večkrat srečo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

11.01.2009, 09:48

clock-img

maja&m

pencil-img

646

No ja, potem ste pa skoraj na istem kot mi.user posted image user posted image
Za nagrado lahko vidiš po datumu po katerem so te izžrebali. Samo ne vem pa kako so lahko imeli nekateri večkrat srečo...Imam nekje v spominu, da si lahko srečni dobitnik le enkrat?
No kakorkoli že... se bomo pa mamice igraleuser posted image user posted image

Lp

Maja

clock-img

12.01.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

Jaz pa nisem opazila,da bi kdo veckrta dobil.Se pa spomnim,da je bilo v pravilih,da si vsega skupaj lahko izreban za dve nagradi,za eno oz za en datum pa samo enkrat.
Jaz sem dobila bon,ki ga bo prijetno zapravituser posted image

clock-img

16.01.2009, 22:12

clock-img

Anonimen

Ja dvakrat si lahko dobil nagrado, samo ne na en dan.
Mi smo dobili neko blazino. Gremo drug teden iskat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem