writing-img

Nahrbtnik

clock-img

05.11.2007, 08:43

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

Mi lahko pomagate, kje vse se dajo dobit nahrbtniki za novoroječka. Jaz sem dobila Niveinega s kremicami in šamponi in se mi zdi ful lepo darilo za mamico. Kolegica ima januarja rok in bi ji ga rada kupila. Ni nujno, da je od Nivee.

clock-img

05.11.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

Po moje v čist vsaki štacuni z otroško opremo.

clock-img

05.11.2007, 09:01

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Si mela pa sreco, da si dobila samo enega...
Premisli, ce se ti to res zdi toook posreceno darilo, ker je kar pogosto, vsaj znanke ki rojevajo zadnje case imajo vse po 3 doma (in mi jih vse ponujajo user posted image ).

Drugace pa ti je na vprasanje kje se ga dobi odgovorila ze Al bina

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

05.11.2007, 09:13

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

maš prav ajtak, boljše da ji naprej povem kaj ji mislim kupit, da lahko reče ostalim, da ga ne rabi.

clock-img

05.11.2007, 09:53

clock-img

naraščaj

pencil-img

1450

Majo ga v sparu, BC, pa še kje. Najcenej so pa bli v Avstriji (toys) za več kot pol cenej (akcija v sept)

clock-img

05.11.2007, 20:31

clock-img

ella79

pencil-img

4871

Men ta nahrbtnik sploh ni všeč in samo upam, da me tok poznajo, da mi ga ne prinesejo. user posted image
Sem pa vidla zadnjič nivejinega v Toysu, pomoje polovico cenejšega kot pri nas.

clock-img

05.11.2007, 21:39

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

tudi meni ni všeč... sploh pa mi izdelki od nivee ne pašejo in jih tudi otročku ne bom kupovala. mislim, da je izbira kozmetike za dojenčka, prepuščena mamici user posted image

mogoče bi bilo bolje, če bi v BC ali v kakšni otroški trgovini kupila prazen nahrbtnik ali pa potem napolniš z bomboni, ki jih ima otročkova mami rada. pa maš dve muhi na en mah!

user posted image

clock-img

05.11.2007, 22:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Všeč ali ne, to ni bilo vprašanje user posted image

Dobiš ga v mercator centru, intersparu, BC, arielu... Najceneje je bil dolgo časa v intersparu. Čeprav cene so podobne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem