cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nahrbtnik za nošenje otroka

clock-img

04.05.2008, 11:32

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Naš mali bo kmalu star eno leto in smo se že naveličali vozičkanja. Zelo radi bi šli po kakšnem razgibanem terenu (gozdiček in hribi, gore pa zaenkrat še odpadejo), zato kupujemo nahrbtnik. Zanima me, ali otroci zdržijo v njem in koliko časa. Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu - kaj mora nahrbtnik imeti oz. če ne sme imeti? Ali je kater nahrbitnik, ki mi ga odsvetujete, ker se slabo obnese? In katerega mi priporočate? Hvaležna bom za vsa vaša mnenja.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

04.05.2008, 12:41

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mi se bomo ravnali kar po tejle študiji: klikni

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 4.5.2008 13:11:43 >

clock-img

04.05.2008, 20:12

clock-img

n€na

pencil-img

2862

http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_nosenje_otrok/index.php?action=detail&id=208&from=list

mi imamo tega in je SUPER. ko smo šli prvič na en pohod, ki je trajal štiri ure se je moja pikica zelo dobro počutila v njem. Za nekaj časa je tudi zaspala. Ko smo jo dali prvič v nahrbtnik je bila stara 10M

clock-img

05.05.2008, 07:30

clock-img

AlenkaM

pencil-img

21

O tem smo debatirale pred kratkim - http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2700753&mpage=1&key=&#2700753. Tam najdeš tudi moje mnenje in priporočilo.

Čao, Alenka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem