writing-img

Naj sploh grem na krvnega?

clock-img

05.04.2011, 09:02

clock-img

Anonimen

Točno 1 teden po ET sem dobila rjav izcedek, ki je trajal 2 dni. Bilo ga je bolj malo, ampak vseeno sem se sprijaznila s tem, da pač spet ni uspelo.
Ker pa je trajal izcedek samo 2 dni, sem pa malo v dvomih kaj naj. Že to mi je čudno, da se je  začelo že 3 dni prej, čeprav je res, da hormoni naredijo svoje in je normalno, da se M ciklus zameša.
Razmišljam, da bi raje nabavila kak test, da ne zapravljam časa in živčkov s krvnim testom...kaj menite? Je tudi ta test sploh brezveze delat, ali še je kaj upanja, glede na to, da sploh ni bilo prave M oz. krvavitve?
Hvala za odgovore user posted image

clock-img

05.04.2011, 09:06

clock-img

beba75

pencil-img

623

Naredi test ker dokler ni prave M je še vedno upanje! Pa na krvnega tudi idi oz. vsaj pokliči v bolnico da bojo vedeli pei čem so in da te dalje vodjo na listi za naslednji postopek.

clock-img

05.04.2011, 09:25

clock-img

Anonimen

Izcedek ni nič katastrofalnega. Naredi test, ali pojdi na krvnega, ampak šele po 12 dnevu od umetne oploditve.

clock-img

05.04.2011, 10:52

clock-img

Anonimen

Sem poklicala noter in me je kar malo prestrašila, češ da so ravno imeli podoben primer, krvni test je kazal nizko vrednost, isto je imela izcedke, se je pa izkazalo, da gre za izvenmaternično nosečnost.
Zdaj sem pa res malo v paniki.
S sestro sva se zmenili, da bom dan pred krvnim naredila test in če bo negativen, moram samo javit, ker morajo vedet rezultat.user posted image

clock-img

05.04.2011, 18:46

clock-img

curkica

pencil-img

284

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem poklicala noter in me je kar malo prestrašila, češ da so ravno imeli podoben primer, krvni test je kazal nizko vrednost, isto je imela izcedke, se je pa izkazalo, da gre za izvenmaternično nosečnost.
Zdaj sem pa res malo v paniki.
S sestro sva se zmenili, da bom dan pred krvnim naredila test in če bo negativen, moram samo javit, ker morajo vedet rezultat.user posted image

Ja, točno tako naredi, kot ti je rekla sestra.  Zaenkrat se sprosti in čimmanj študiraj, dokler se ne vlije, ni panike. Od vsake posameznice je odvisno, kaj se nam dogaja v telesu, zato ne misli takoj na najslabše. user posted image

clock-img

06.04.2011, 10:00

clock-img

Anonimen

Danes sem še bolj zmedena user posted image . Naredila sem test in je pozitiven. Ta druga črtica sicer ni ful močna, je pa vidna in se je pokazala prej kot v 2.minutah.
Znakov tak al tak nimam nobenih...me je kar malo strah krvnega in vrednosti.

clock-img

06.04.2011, 12:48

clock-img

beba75

pencil-img

623

Eh daj punca nehaj se strašit in mislim samo na slabe stvari. BRAVO noseča si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo se veseli boš videla da bo vse o.k.! Poznam kar nekaj punc ki so celo nosečnost imele neke izcedke sedaj pa že malčki veselo skačejo naokrog.

Želim ti lepo in sproščeno nosečnost, pa čim manj se živciraj!!!

clock-img

06.04.2011, 13:03

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Eh daj punca nehaj se strašit in mislim samo na slabe stvari. BRAVO noseča si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo se veseli boš videla da bo vse o.k.! Poznam kar nekaj punc ki so celo nosečnost imele neke izcedke sedaj pa že malčki veselo skačejo naokrog.

Želim ti lepo in sproščeno nosečnost, pa čim manj se živciraj!!!

Se podpišem pod to...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

07.04.2011, 09:02

clock-img

koala

pencil-img

5539

Še en podpis.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem