writing-img

Naja..

clock-img

11.04.2005, 21:19

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

..je ime moji hčerkici in tukaj imamo majhen problem.Krstili mi jo bodo kot Najo ampak ne vedo kateri bo njen zaveznik ker imena Naja ni v njihovem koledarju!Daj povejte mi tiste ki imate Najo kako ste to rešile¨!

clock-img

11.04.2005, 21:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mi imamo Najo, vendar ne bo krščena.
Baje je Naja izpeljanka iz Marije. lp

clock-img

11.04.2005, 22:00

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ni nujno,da mora imeti ime kakšno povezavo z krstnim imenom.
Midva imava Tamaro,pa tud župnik ni takoj vedel,da je Tamara svetnica in je rekel,da ji naj dava še eno ime.Pa sva se odločila za Evo,ker nama je tudi všeč,pa še takrat najbližje krstu je godovala...
na srečo je potem vseeno našel svetnico Tamaro,tako da ni bilo potrbe.:rozica:

clock-img

11.04.2005, 22:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem Ines...krščena pa Martina...nobene povezave! Ime Martin je naše družinsko ime v vseh možnih oblikah in tako so mi dali krstno ima pač Martina. Župnik je bil iz staaaare šole...

clock-img

11.04.2005, 22:37

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Poglej v "Leksikon imen" od nevemkoga, a Slovenca. V vsaki knjižnici je na voljo. Tam so vse različice in razlage, kaj katero ime pomeni, pa še popis pogostnosti imen. Dober leksikon!

clock-img

12.04.2005, 09:56

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Joe:bravo::bravo::bravo:Sem se nasmejala od nevemkoga, a a Slovenca:)-
Ja jaz sme tut prebrala ta leksikon imen, je kar obširen, pa res za vsako ime najdeš.Je pa fino,ker ima na koncu še kazalo, da lahko določeno ime najdeš na večih straneh.
Saj misliva enakega, ane?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem