writing-img

Najbolj nadležna reklama vseh časov

clock-img

11.07.2008, 15:15

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Televizijska reklama za čokoladni jajček Kinder Surprise, ki so jo posneli v osemdesetih letih, je označena za eno najbolj odbijajočih in nadležnih reklam vseh časov

http://www.pozareport.com/?Id=video1&View=novica&novicaID=8976

Đoli:)

clock-img

11.07.2008, 17:19

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Ja in.......'?user posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

11.07.2008, 18:23

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Meni gre trenutno najbolj na živce tista denarnica od Spara k skače gor in dol user posted image

Đoli:)

clock-img

11.07.2008, 19:50

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

ah men gre pa kr večina na živce. sploh za praškeuser posted image kdo je sava novak??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

11.07.2008, 21:41

clock-img

katjes

pencil-img

530

Ali pa reklame za katerekoli vložke""user posted image user posted image user posted image user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

11.07.2008, 23:19

clock-img

Anonimen

Men grejo pa vse reklame na jetra,ker samo nakladajo.
Vsa cistila so oh in sploh,pol jih pa sprobas,pa najbolj da bi se sirkovo krtaco al pa smirgel papir uporabljal.Pa praski ki povzrocajo neverjetno belino ob kateri lahko se oslepis,barvne cunje so pa po pranju se lepse kot kupljene...pa cudezne zobne paste...pa pri vecino gospodinjskih pripomockov reklamirajo moski...ja pa kaj se.

clock-img

11.07.2008, 23:21

clock-img

cindy

pencil-img

74

Meni pa gredo na živce reklame z deci ki prodajajo sesalce in cistila. Bodimo realni mnogi sploh ne vedo da sesalec obstaja in da ne cistis vseh stvari z enim praskom.

clock-img

12.07.2008, 23:17

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Sej ta reklama je res grozna. Sam trenutno mi gre kar na smeh ob tisti reklami za čitilo za pralni stroj, kjer pravijo, da se v Sloveniji vsakih 100 minut pokvari en pralni stroj...Ja in potem svizec zavije čokolado...

clock-img

13.07.2008, 21:25

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Meni gre trenutno najbolj na živce tista denarnica od Spara k skače gor in dol user posted image

meni je pa luštna user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem