writing-img

Najprej sadje ali zelenjava?

clock-img

14.07.2007, 17:42

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz sem vedno mislila, da se uvajanje goste hrane začne z zelenjavo in nadaljuje s sadjem. Sedaj pa mi je patronažna rekla ravno obratno.
Ali ste vse uvajale najprej sadje?

Pa še to... če začnem s sadjem, ali lahko takoj surovo, ali je bolje najprej npr. jabolko skuhati. Banane jasno ne bomo kuhali :)

clock-img

14.07.2007, 18:19

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ma vsak pravi drugače. Eni pravijo, da najprej zelenjava, ker pri sadju se otrok navadi sladkastega okusa, pa noče zelenjave. Drugi spet najprej sadje ker ...
Jaz sem najprej začela s kuhanim jabolkom, potem korenjem, bučke, hruška.
Je pa enako rad sadje in zelenjavo.

clock-img

14.07.2007, 20:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.07.2007, 22:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi smo tudi mešano uvajali GH. Začela s sokom od korenčka, potem sok od jabolka, potem kuhan korenček, kuhan jabolček, pa tako naprej.
Vsaj pravi drugače, ti pa se ravnaj po svojem občutku. user posted image

clock-img

14.07.2007, 22:10

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem najprej uvajala jabolko, nato korenček in naprej v bistvu tako kot je napisala l_p.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.07.2007, 22:29

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Najprej sem uvajala zelenjavo, potem pa sadje.

clock-img

15.07.2007, 11:53

clock-img

fusia

pencil-img

612

Hvala za odgovore. Bomo najbrž tudi mi kar mešano uvajali, kot večina, očitno. Na to varianto se sploh nisem spomnila. user posted image
Saj, najbolj me je skrbelo, da ne bo hotel zelenjave, ko se bo enkrat navadil na sladek okus sadja.

clock-img

15.07.2007, 22:50

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Mi smo začeli z uvajanjem pri 5,5 mesecih. Začeli smo s sadjem. Danes je star 7 mesecev in še ni pojedel 5 žlic zelenjaveuser posted image . Pri drugem otroku sigurno začnem z zelenjavo!

clock-img

16.07.2007, 13:34

clock-img

ajja

pencil-img

513

Mi smo pa začeli z zelenjavo in jo je sprva lepo jedel, nato pa kar naenkrat ne. Pri sadju teh težav nima. Zdaj pač je več sadja, v zelenjavo mu pa zmešam  malo jabolka ali riževe kašice pa gre. Dobiva pa teh dodatkov čedalje manj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem