cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najugodnejša pozicija med seksom za

clock-img

24.03.2009, 08:50

clock-img

Hana76

pencil-img

276

...user posted image

Sicer smo nekaj na to temo že rekle, ampak nekako nisem bila zadovoljna z odgovori... Slišala sem, da bi naj bil doggy stile ugoden, potem pa pod medenico pojšter. Ali to drži?

clock-img

24.03.2009, 10:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Katerikoli, sam da je. user posted image

clock-img

24.03.2009, 11:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.03.2009, 11:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.03.2009, 12:24

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

največ možnosti za zanositev je, če se sexa med plodnimi dnevi, ne glede na položaj user posted image

clock-img

24.03.2009, 13:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

največ možnosti za zanositev je, če se sexa med plodnimi dnevi, ne glede na položaj user posted image

bi rekla, da imaš takrat več šans. Položaj pa nima vpliva

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.03.2009, 13:44

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Ok, hvala za mnenja... Lelaval, vidim, da je tebi že 3X uspelo ali to niso tvoji malecki...

Meni že tako dolgo ne uspe, da iščem že rešilne bilke...user posted image

clock-img

24.03.2009, 22:30

clock-img

Anonimen

Meni je uspelo tako, da ko mi je partner izbrizgal spermo v nožnico, sem nato kar zaspala do jutra. In mi je šele zjutraj ko sem šla lulat ven steklo. Očitno je to pomagalo. Aja, pa še to partner mi je izbrizgal spermo globoko in počakal nekaj trenutkov preden je svojega korenjaka vzel ven. Morda je tudi s tem bilo doseženo, da je prišlo seme dovolj globoko in da je bila oploditev uspešna že v šestem poskusu.
To je moje mnenje - morda kar preveč nazorno.
Pa še to že pred nosečnostjo sem jemala tabletke s folno kislino in jemljem jih še sedaj, verjetno bom nadaljevala s folno kar do konca nosečnosti.

clock-img

25.03.2009, 09:55

clock-img

Hana76

pencil-img

276

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni je uspelo tako, da ko mi je partner izbrizgal spermo v nožnico, sem nato kar zaspala do jutra. In mi je šele zjutraj ko sem šla lulat ven steklo. Očitno je to pomagalo. Aja, pa še to partner mi je izbrizgal spermo globoko in počakal nekaj trenutkov preden je svojega korenjaka vzel ven. Morda je tudi s tem bilo doseženo, da je prišlo seme dovolj globoko in da je bila oploditev uspešna že v šestem poskusu.
To je moje mnenje - morda kar preveč nazorno.
Pa še to že pred nosečnostjo sem jemala tabletke s folno kislino in jemljem jih še sedaj, verjetno bom nadaljevala s folno kar do konca nosečnosti.

Hvala za to nazorno predstavitev user posted image , to velikokrat počneva tudi midva, bova pa še naprej pri tem vztrajala, če si bila ti uspešna.

In v katerem mesecuuser posted image si že ti?  

clock-img

25.03.2009, 10:01

clock-img

mariee

pencil-img

576

Pri nama je prvi mesec ratalo in sedaj sem v 5. tednu user posted image . Sva pa res izkositila plodne dneve in mislim da je bilo to to.

clock-img

25.03.2009, 10:08

clock-img

Hana76

pencil-img

276

IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Pri nama je prvi mesec ratalo in sedaj sem v 5. tednu user posted image . Sva pa res izkositila plodne dneve in mislim da je bilo to to.

Super, čestitam!user posted image

Fajn, da se ne rabiš s tem ukvarjat in lahko zdaj že uživaš v nosčnosti. Želim ti zelo lepo nosečnost.user posted image

clock-img

25.03.2009, 12:04

clock-img

Anonimen

Sedaj sem v osmem tednu nosečnosti.

clock-img

25.03.2009, 12:21

clock-img

Hana76

pencil-img

276

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sedaj sem v osmem tednu nosečnosti.

user posted image  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, super, mariee!

Lepo uživaj in glej, kako trebušček raste...user posted image

clock-img

26.03.2009, 15:57

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

mariee in Anonima čestitke še iz moje strani ... user posted image
jaz sem pa slišala, da je dobro po user posted image dvignit noge v zrak in se ne it umit... glede učinkovitosti  pa z moje strani ni bilo uspeha ... sem probala pa nič user posted image user posted image user posted image Sigurno pa je nekaj resnice v vsem tem ...
Pupice srečno in navijam, da nam uspe user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem