writing-img

Nakazati denar na Mastercard

clock-img

19.02.2008, 00:47

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Ali se to da? Ker preko spletnih trgovin kjer prodajaš ( ala ebay,...) rabiš kreditno kartico da sprejemaš in oddajaš naročila ponavadi kar preko paypala... samo mene izključno zanima če lahko iz svojega TRR nakažem denar na svoj Mastercard?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.02.2008, 04:10

clock-img

Anonimen

Načeloma lahko, samo so potem kar neke komplikacije. Mislim, da se tega postopka v bankah ne poslužujejo radi. Ker je odvisno na kateri dan ti plačaš in da oni potem poknjižijo pozitivno stanje na tvojo kartico. Potem običajno nastane problem, če opraviš plačilo par dni pred pred zaključkom obračunskega dneva, ker takrat še ne vidijo ali pozabijo upoštevati nakazilo, in te potem še bremenijo s TRR. V tem primeru si ti položila denar na Mastercard, potem pa si bila še bremenjena. Ampak to kar sem ti zgoraj naštela gre v primeru ko imaš že porabo na računu in da predčasno poravnaš dolg. Če pa ti želiš samo položiti denar, da imaš plus, pa lahko nakažeš, če imaš tiste sklicne št. ki se nahajao na izpisku. V banki ti sigurno ne bodo kar nakazali na račun. Ne vem pa ali potem vrnejo pozitivno stanje nazaj na TRR ali ga imajo gor kot pozitivno stanje. To pa žal ne vem. 

clock-img

19.02.2008, 08:24

clock-img

fricka

pencil-img

751

Seveda se da. Poglej račun mastercard na izpisku in to je to.

clock-img

19.02.2008, 20:56

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

100% se da. Jaz to pogosto naredim, kadar mi porabim ves limit (imam posojilno kartico). Na izpisku poglej kje imaš napisano številko računa... V roku 2-3 dni imaš kartico sproščeno.

LP Tina

clock-img

19.02.2008, 21:45

clock-img

karmy

pencil-img

2530

kaj pa če ta izpisek po nesreči že v kontajneru......user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 19.2.2008 22:00:43 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.02.2008, 21:45

clock-img

Anonimen

A ga ne dobiš vsak mesec? user posted image  Stopi na banko, pa bo. user posted image

clock-img

19.02.2008, 22:04

clock-img

karmy

pencil-img

2530

za mastercard je drugačen izpisek

clock-img

19.02.2008, 23:16

clock-img

Anonimen

Ampak še vedno je mesečni, kajne?

clock-img

20.02.2008, 12:19

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Seveda je mogoče. Če nimaš izpiska, pokliči na banko in ti bodo dali podatke. Pa še bolj ažurni bodo, kot tisti z izpiska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem