writing-img

Nakup darila Slovenija

clock-img

31.05.2012, 11:01

clock-img

Dovi

pencil-img

1

Zdravo,

se mogoče da kje v Ljubljani dobiti kakršne koli zadeve (oblekica, pižama, medvedek,...) za dojenčka in sicer
karkoli v povezavi s Slovenijo (zastava, napis Slovenija, barve,...)?

lp 

clock-img

31.05.2012, 11:59

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ojla,

ce isces za kaksnega slo baby-ja zivecega v tujini ti dam mogoce kaksen pameten nasvet. Mami/oci  bo zagotov zelo vesel/a, ce bo njen/gov otrocek nosil Cicibanove copatke ali pa ce dobi kaksno knjigico slovesnkega avtorja, ki jo pozna ze iz svojega otrostva. Pa recimo za mal vecjega je dobila moja sestra, by the way, te best teta vseh casov!!!! super idejo, malemu vsak mesec poslje Cicido in to je veselje, ko ga dobi, jaz pa ponosna da mali pregleduje revijo kot sem jo jaz. Joj, Macek Muri je tudi uspesnica, to je bila pa moja ideja in je najljubsa igracka ene puncke v Avstraliji. Men je recimo tudi fajn, da dobim doma nabran cajcek za otrocke, to posilja nona. Heh, se nekaj, Polzela nogavice sem mu zadnjic kupila in so tudi nekaj posebnega, no vsaj meni.
Mogoce sem tudi cist falila, ne vem tocno za kaj rabis.

clock-img

31.05.2012, 12:13

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Na Tromostovju je trgovina s takimi promocijskimi artikli, tudi na letališču, pa verjetno še kje. Ne vem pa, koliko se kaj te robe dobi prav za dojenčke.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

31.05.2012, 22:04

clock-img

*mačka*

pencil-img

156

V baby centru majo bodye (za te vem) kao slo dresi, pa vrjetno še kej
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem