writing-img

Nakup na sončku

clock-img

16.05.2008, 13:32

clock-img

Anonimen

A ste ble zadovoljne? So bli hitri? Vse ok?

Verjetno bom voziček naročila preko te strani (sonček.si), pa me malce skrbi...

clock-img

16.05.2008, 14:01

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Sem že ful velik stvari naročila pri njih, pa nimam nobene pripombe - vse ok.

clock-img

16.05.2008, 14:03

clock-img

nora

pencil-img

601

tianna, jaz sem tudi preko sončka naročila vozička in sem ga dobila v treh dneh. Vse je bilo bp.

clock-img

16.05.2008, 14:04

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz tudi večkrat naročim kaj od opreme in sem tudi zadovoljna z dostavo in kupljenim. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

16.05.2008, 15:02

clock-img

katra55

pencil-img

1970

jaz sem tudi naročila voziček in ni bilo nobenih problemov.

clock-img

16.05.2008, 16:09

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Sonček je zakon. 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

16.05.2008, 16:12

clock-img

taras76

pencil-img

49

Zelo zadovoljna - hitro in zelo prijazni. user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 20:13

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Sonček je zakon. 

Se strinjam user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

16.05.2008, 21:32

clock-img

januskica

pencil-img

140

hitri in vse bp. kar naroči. lp

clock-img

16.05.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Hvala vsem za odgovore. user posted image

Smo se odločili, bomo naročili. user posted image

clock-img

19.05.2008, 09:21

clock-img

fusia

pencil-img

612

Sonček je bil tudi meni super, sem več stvari pri njih kupila, dokler mi ni na vozičku stran padel en del in sem po telefonu prosila za novega. Obljubili so mi ga po pošti ne vem več v kolikem času ampak mislim da v kakih treh tednih. No, žal tega dela nikoli nisem dobila, sem jih prosila in prosila, so obljubljali in obljubljali, zdaj je voziček izven garancije, pa še meni se ne da več težiti. Včasih (kot npr. zdajle ko o tem razmišljamuser posted image ) me razp**** in bi jih najraje poklicala in nap*** pa se mi ne da več. Voziček je čisto uporaben tudi brez tistega dela, gre bolj za princip.  Sem sama nase jezna zakaj sem nasedla obljubam .... zagotovo vam bomo poslali gospa, moramo naročiti..... Mar bi jim voziček peljala tja in jim ga ...

clock-img

19.05.2008, 10:54

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js sem tudi zelo zadovoljna in prav tuki naročujem vse igrače in opremo user posted image
ko sem 1. naročila angelcare in ta ni pravilno delal, sem poklicala (minilo je več kot 10 dni od nakupa) jim povedala situacijo in so mi rekli nej tega pošljem, pa da mi bodo novega poslali in res, čez par dni smo prejeli novega!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

19.05.2008, 11:10

clock-img

Anonimen

Ma ja no... Mene zdej vseeno skrbi. user posted image  user posted image  user posted image  Ok, tolažim se s tem, da kakšen del z vozička lahko pade, tudi če ga kupim npr. v BC. Pa ja no... Bomo videli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem