cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nakup prek ebay.it

clock-img

31.05.2008, 17:11

clock-img

*Najchy*

pencil-img

20

Živjo. Mene pa zanima kako je z nakupom prek ebay.it, če kupuješ prek posameznika? A je za zaupat al prej ne?

clock-img

02.06.2008, 08:43

clock-img

polma

pencil-img

1836

O tem se je že govorilo, zato ti nihče ni odgovoril. Punce z RRja kar prakticirajo nakupe z ebay-a. Baje je varno.

clock-img

02.06.2008, 09:26

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz sem kupovala prek .de in .uk, itak je pa vse bolj ali manj isti šmorn. Ko si ogleduješ kak izdelek, poglej na desni, koliko zvezdic ima prodajalec (kao neka stopnja zanesljivosti). Jaz nimam slabih izkušenj.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

02.06.2008, 12:40

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

jst mam od ca. 100 nakupov 2 slabi izkušnji in sicer v enem primeru kr niso in niso poslal, pol sm telefonirala v Nemčijo, pa so se le zmigal, enkrat pa sem plačala, pa izdelka ni bilo, ne odgovora, nič, pa še oseba je bla zbrisana iz sistema E-bay.

clock-img

02.06.2008, 15:37

clock-img

*Najchy*

pencil-img

20

Živjo. Ja, sej to vem da se je že veliko pisalo o tem, sam so vse kupovale od trgovin. Jaz sm pa najdla enga samga uporabnika. Pa sm vidla da je že mel pred dobrimi tremi tedni ta oglas že gor, pa ba pol par dni ni blo več, zdj ga je dal pa spet gor. Tko d res nvem kaj naredit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem