writing-img

Nakup preko ringaraje

clock-img

12.12.2005, 18:17

clock-img

Sofi

pencil-img

528

A kupujete kaj preko ringaraje? Ste zadovoljne?

Jaz sem namreč naročila Lovely Baby CD-je, le-teh pa od nikoder. Naročilo sem oddala 28.11.2005, danes smo 12.12. pa še zmeraj čakam nanjeuser posted image . Prejšnji teden sem jim poslala mail, da pričakujem odgovor kdaj bom prejela naročeno, pa ni nobene povratne informacije. Zdaj sem pa že jezna user posted image . Bi najraje naročilo kar stornirala in glasbo za sinčka kupila drugje, pa ni niti te možnosti (jaz je nisem zasledila). Ringaraja je skoraj že postala moja droga, potem me tako razočarauser posted image

Kakšne izkušnje imate vi? Je moj primer osamljen ali postaja pravilouser posted image ?????

Ringaraja, pošljite mi že te CD-je, PROSIM.

LP

clock-img

12.12.2005, 18:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.12.2005, 19:23

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz sem dobila v dveh dneh - kakšen mesec nazaj.

clock-img

12.12.2005, 19:28

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Pozdravljena Sofi,

prosim, da se mi čimprej oglasiš po telefonu 040 23 99 45, ali pa mi pošlji privat msg s svojim telefonom in te pokličemo mi.  Na telefon, ki si ga napisala ob naročilu, namreč nisi dosegljiva. Od samega naročila naprej te skušamo dobiti, pa se noben ne oglasi. Želeli smo preveriti, ali si namenoma naročila 3 različne CDje oz. ali ne bi raje vzela paketa. Paket je namreč cenovno precej ugodnejši, vendar ne moreš sama izbrati CDjev, ki jih prejmeš. Razlog, zakaj ti izdelkov nismo dostavili je torej ta, da smo ti želeli narediti uslugo in ti ponuditi paket, ki je zate precej ugodnejši.

Sporoči torej, ali želiš paket 3 CDjev (http://www.ringaraja.net/izdelekPodrobno.asp?id=159&kat=6&podkat=39) ali konkretne CDje, ki si jih naročila.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Jaka

clock-img

13.12.2005, 17:00

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Mi smo naročili in dobili v 2 dneh in smo ZELOOOO zadovoljni.
Bravo RR!

Lep pozdrav
tasika

clock-img

14.12.2005, 17:13

clock-img

Sofi

pencil-img

528

No pa je moj problem rešenuser posted image .

Ringaraja skrbi za svoje člane in prijazni JakaRR me je želel opozoriti na ugodnejši nakup, zato nisem prejela naročenih CD-jev.
CD-je prejmem v roku 2-3 dni.

Rada bi se opravičila, če sem kaj preveč napisala in moram poudariti, da sem z Ringarajo zelo zadovoljna.

BRAVO RR user posted image user posted image user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem