cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nakupovalni center Qulandia tudi v Kranju

clock-img

28.03.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

V nakupovalnem centru Qlandia (nasproti mlekarne na Planini, tam, kjer že kopljejo) bo 33 lokalov (med večjimi najemniki bodo Spar, Hervis, Sportina, Vögele, C&A, New Yorker, Deichmann, Janus Trade, Pikapolonica, Veletekstil, DM-drogeriemarkt). Otvoritev bo 15. novembra 2007

Otvoritev ledene dvorane na Zlatem polju pa bo avgusta 2007.

clock-img

28.03.2007, 12:48

clock-img

Miška76

pencil-img

365

user posted image user posted image user posted image , JA fino, pol bomo pa ne bomo več hodil v Avstrijo, sej bomo njihove trgovine že vse pr nas imel user posted image .

clock-img

28.03.2007, 12:49

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ko bi jaz vedela kje je kakšna mlekarna na Planini.... a lahko bolj natančen opis, da še lublančanka tole najde???

clock-img

28.03.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

Če greš mimo bivše Trenče proti Planini, je na vrhu klanca semafor. Tam zaviješ desno (proti Čirčam) in imaš takoj na desni strani ceste mlekarno. No, na levi bo pa ta Qulandia.

Če pa prideš čez Delavski most, pa v križišču zaviješ levo (proti Planini) in imaš na levi strani mlekarno, na desni pa gradijo ta center.

clock-img

28.03.2007, 13:25

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Že bolj jasno, namesto levo proti čebelci grem desno.... to bom našla, pa komi čakam da se to zgradi, da mi ne bo treba samo v merkatorju kupovat.

Kje bo pa Planet Tuš, ker sem dosti slišala da naj bi se tudi to začelo graditi???

clock-img

28.03.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

To pa se mi zdi, da bo v isti liniji, tam na polju, le tja bolj proti Mercatorju pomaknjeno.

clock-img

28.03.2007, 13:44

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

nevem, Interspar mi je čist kul. Ampak C&A user posted image - zdaj se ga bom pa izogibala tako kot H&M user posted image

clock-img

28.03.2007, 14:19

clock-img

ery

pencil-img

1675

Joj pa tko je it luštno mal na izlet v Avstrijo.user posted image  Veste kaj, zihr bo manj robe tukaj kot pa v Avstriji. Sem bila v soboto gor, pa ima H&M 100x več ponudbe kot pa tukaj.

clock-img

28.03.2007, 15:49

clock-img

dory

pencil-img

8852

kul-....kaj pa s.oliver..to bo tud tukej :)

clock-img

28.03.2007, 16:45

clock-img

kepica

pencil-img

2080

user posted image user posted image Končno nam ne bo treba več v Ljubljano hodituser posted image Komaj čakamuser posted image Uboga moja denarnicauser posted image

clock-img

28.03.2007, 18:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Končno...

Čerav, Mercator mi je fajn, plačujem s Piko, mož pa plačuje položnico user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.03.2007, 12:23

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Joj pa tko je it luštno mal na izlet v Avstrijo.user posted image  Veste kaj, zihr bo manj robe tukaj kot pa v Avstriji. Sem bila v soboto gor, pa ima H&M 100x več ponudbe kot pa tukaj.

se strinjam, men je Celovec prav fleten, ker je vse v mestu in se potem lepo sprehodiš po mestu in greš na kofi, kjer potem zapraviš vse prišparano, ampak je pa lepše vzdušje kot pa v kakšnem nakupovalnem centru. user posted image

clock-img

29.03.2007, 16:53

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Končno...

Čerav, Mercator mi je fajn, plačujem s Piko, mož pa plačuje položnico user posted image

enako...mi smo se tud na pike vrgl..s tem,da placujem vecinoma jest :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem