cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nakupovalni voziček..

clock-img

31.03.2005, 18:30

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Zanima me, kdaj ste dale dojenčke sedet v nakupovalne vozičke (v tiste standard, ko zadnji del malo odmakneš in je taka rdeča plošča na kateri otrok sedi)?:zmeden2:
Moj Patrik sicer že sedi, ampak ga še malo zanaša, velik pa bi verjetno bil dovolj.Avtosedež bomo pa menjali, ker mu je lupinica premajhna (iz tega izhaja moj problem-prej sem ga z lupinico dala v voziček).
A mislite da je že primeren za nakupovalni voziček?
LP in hvala vnaprej za nasvete,;)
Sibil in Patrik

clock-img

31.03.2005, 18:37

clock-img

Anja

pencil-img

447

Jaz ga še ne bi dala, ker menim, da se lahko še poškoduje :((

atija zravn v v trgovino vzet (al pa prijatlco) naj ona sinkota fura v njegovem vozičku, ti pa vozi nakupovalnega :) :) Al pa obratno ;)

clock-img

31.03.2005, 18:57

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Če že sedi, mislim, da ni problema, samo s kakšno dekco ga založi za hrbet;). V večjih štacunah majo une sedežke, k so montirani na vozičku. Mi to še zdej uporabljamo, pa nobene krame ni treba s sabo vlečt.

clock-img

31.03.2005, 23:15

clock-img

neja

pencil-img

764

Kot je rekla mamsi, imajo v večjih trgovinah tiste vozičke, na katerih je namontiran sedež za tiste dojenčke oz. otroke, ki še ne sedijo sami. Res pa je, da teh ni veliko in jih velikokrat vzamejo tisti, ki sploh nimajo otrok v trgovino.
Jaz sem mojo dala sedet tako kot to sprašuješ nekje pri 8-9 mesecih, ko je res že čisto samostojno (stabilno) sedela. LP:)

clock-img

01.04.2005, 04:29

clock-img

Anonimen

Naš fant si je lani poleti preščipnil mezinec na roki, ko je zlagal en lesen stolček. Ker nisem vedela, ali je zlomljen oz. zdrobljen, sem ga seveda peljala k pediatru. O.K. da skrajšam - s prstom je bilo vse u redu, je pa dejal, da so pri malih otrocih najpogostejše poškodbe prstov oz. rokic ravno zato, ker jih starši dajejo v te nakupovalne vozičke iz katerih se potem obračajo oz. prevračajo.

Tega nisem vedela, morda bo komu v opozorilo ;)

clock-img

01.04.2005, 13:58

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Hvala za opozorili, se bomo še izogibali tem vozičkom.
Bomo že drugače rešili situacijo.;)
LP,
Sibil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem