writing-img

Nakupovanje v Bosni

clock-img

07.05.2008, 12:41

clock-img

ženska

pencil-img

121

Zanima me, če kaj hodite in kam - lokacija? Kaj se kaj dobi in ali je res tako poceni? Kakšna je kaj kvaliteta?

Hvala za odgovore, mal me firbec, mogoče pa kdaj uletim pogledat nekdanje rojake user posted image
Čauči

clock-img

07.05.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

moj dec je bil sicer v zadnjo kaki 2 leti nazaj. v gradiški . kuj čez mejo. vse živo od trenerk, majic, adidask. kr ok kvaliteta cene pa res minimalne.

clock-img

07.05.2008, 13:31

clock-img

Anonimen

Moja tašča 2x letno (1x poleti in 1x pozimi) "skoči" čez mejo (BiH), ko je na Plitvicah (bosanska meja je oddaljena cca. 15 minut vožnje z avtom, če ni gužve). Ne išče znamk in dolgoletne kvalitete, ampak poceni, a kljub temu (vsaj za eno sezono) uporabno robo. Do sedaj je to še vedno dobila, cene pa je tudi še niso razočarale (cca. 50% cenejše kakor pri nas kakšna Mana ali kaj podobnega). Za vsakogar v družini kaj kupi. Jaz osebno pa še nikoli nisem bila v BiH, ampak upam, da mi bo letos julija uspelo videti Mostar in Sarajevo. Bom takrat poročala o cenah in morebitnih nakupih.

clock-img

07.05.2008, 14:46

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Ja v BIH se je splačalo kupovati 2-3 leta nazaj. Sedaj so cene primerljive kot če greš v H&M ali C&A, pa še boljša kvaliteta je tukaj. Sem bila nazadnje konec lanskega leta, saj prej sem si želela bosanskih čevapov kot pa nakupov- bila pa sem v arizoni. Dol se splača po cigarete to pa je tud vse, oblačila so neke srednje kvalitete in sedaj cenovno enako kot pri nas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem