writing-img

Nalepke omw

clock-img

12.02.2011, 21:19

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Podarim izpolnjen kuponček nalepk iz OMW za tiste organizatorje, če katera rabi. user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

12.02.2011, 21:44

clock-img

čaki

pencil-img

1009

kaj pa ponujajo na OMW-ju?
za nalepke mislim

clock-img

12.02.2011, 21:54

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Neke organizatorje za v avto: da stvari ne letijo po prtljažniku pa to...aja pa kokr sem uspela vidt na hitro organizator dokumentov pa org. športnih pripomočkov pa nakupovalni organizator (joj, kok fensi beseda...user posted image )

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

13.02.2011, 11:30

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Da se vštulim user posted image . Tudi meni odveč hodi in ga podarim, če komu prav pride. Vedno mi kje podturijo kake nalepke, potem mi jih je pa škoda stran metat user posted image , čeprav nikoli nič ne rabim in ne koristim.  

In vendarle so bile štorklje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem