writing-img

Namizne igre za 8 letnika

clock-img

04.12.2008, 07:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Mi lahko prosim priporočate kakšno namizno igro za 8 letnika. Zasledila sem, da obstaja Catan Junior.
Kako se pa kaj Twister obnese?

clock-img

04.12.2008, 07:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Tik tak bum (igra z besedami) ter scrable Junior. Prvo že imamo, drugo bo dobil za praznike. Prva je zelo v redu, za drugo še ne vem, ampak mislim, da tudi. Če je vsaj pol toliko kot Scrable navaden, potem že bo.

Twisterja pa nimamo. Pa une, k si prvo omenila, tudi ne.

clock-img

04.12.2008, 08:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Tik tak bum (igra z besedami) ter scrable Junior. Prvo že imamo, drugo bo dobil za praznike. Prva je zelo v redu, za drugo še ne vem, ampak mislim, da tudi. Če je vsaj pol toliko kot Scrable navaden, potem že bo.

Twisterja pa nimamo. Pa une, k si prvo omenila, tudi ne.

Super! Verjetno se vse to dobi v Šparu, a ne?

clock-img

04.12.2008, 08:03

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Naš nečak je star 9 let in obožuje Pictionary, pa Hotel, Naseljenci otoka Catan, Riziko...

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

04.12.2008, 08:04

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Mi imamo Twister- v škatli pospravljen. Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke  http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267  . To je tudi meni super igra, se veliko naučiš skozi igro. Vprašanja so iz vseh področij- zgodovina, geografija, risanke, narava...Vglavnem- pri nas je ta igra že leto dni na prvem mestu, potem pa Enka, pa tombola.

clock-img

04.12.2008, 08:07

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

IZVIRNO SPOROČILO: *sato*

Mi imamo Twister- v škatli pospravljen. Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke  http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267  . To je tudi meni super igra, se veliko naučiš skozi igro. Vprašanja so iz vseh področij- zgodovina, geografija, risanke, narava

Ja tega imamo tudi miuser posted image Ta je tudi res dober. Pa za odrasle tudi, se ga dostkrat s prijatelji igramouser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

04.12.2008, 08:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Se pa moja osemletnica zelo rada igra z mano Veliki kviz za otroke http://pasadena.si/knjigarna/?id=i267

Hitro povejte, kje se ga dobi. Čez eno uro grem namreč s svojo 5 mesečno štruco v Kranj v Qlandijo, pa se mi ne bo dalo z njo preiskati vseh štacun. user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:15

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Mislim, da ga ima Mercator (hipermarket) za 15 evrov, drugje je po 21. Imajo pa ga v knjigarnah, Pikapolonici...Jaz kar pokličem, da ne tekam po trgovinah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem