writing-img

Napenjanje po hranjenju

clock-img

09.06.2010, 09:54

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Moj user posted image pridno ziza, ampak zdj dva dni opažam, da ga po hranjenju neki napenja kakih 10, 15 min, seveda redno podiramo kupček, sam vedno ga tud ne podre, pol se pa zvija, glavco meče nazaj, pa preteguje se oz. napenja. A mislite, da ne podre dovolj kupčka, pa ga pol buši boli?

clock-img

09.06.2010, 10:10

clock-img

mafika

pencil-img

46

ojla!
tud pri moji user posted image je bilo tako. na sploh jo je ves čas nekaj napenjalo vse tja do 5 meseca, ampak po hranjanju pa posebej. tako, da smo naredili kar malo doktorsko dizartacijo iz napenjanja. kar se tiče podiranja kupčka pač ne moreš prisilit otroka da ga podre: al ga, al pa ne; pravijo samo, da ga moraš imeti kašne pol ure pokonci, če ne podre kupčka, da ne pride do polivanja.
po hranjenju je normalno, da otročka zvija, saj pride mleko v prebavni sistem in se sproži delovanje peristaltike. nekateri otročki so na te gibe črevesja precej občutljivi, nekateri pa sploh ne opazijo. takrat mu lahko samo pomagaš, da ga držiš v položju jajčke al pa masiraš trebušček, če ti dovoli. drugače pa se lahko tolažiš s tem, da to mine, ko črevo dozori (ponavadi po 3. mesecu). user posted image

clock-img

09.06.2010, 18:19

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.in 4,5,6,7 teden so krčki na najvišji stopnji,saj povprečno potem pa se umirja.se mi zdi da je en tolk star tvoj,kaj??saj bo,to je normalno.

clock-img

09.06.2010, 21:34

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja, v nedeljo je bil star 1 mesec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem