writing-img

Napenjenje in uvajanje GH

clock-img

29.10.2007, 08:37

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Našo 5,5 mesečnico na splošno močno napenja (prdka), kaka pa normalno (tudi po 6 x na dan). Glede na to, da so testi na alergije negativni nam je pediatrinja "priporočila", naj se kar sprijaznimo, da imamo malo "prdulico" doma. Prejšnji teden smo začeli z uvajanjem GH, korenček smo preživeli, po kuhani jabolki pa je bilo HUDO (smo se že hoteli na urgenco zapeljat).

Skratka, zanima me kako ste in s čim začeli z uvajanjem GH pri tistih dojenčkih, ki imajo podobne težave. A je rižolini vaše napenjal?

clock-img

29.10.2007, 11:19

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Mogoče je bolje, če bi še malo počakali z gosto hrano, če jo user posted image  tako slabo prenaša.

Jaz sem začela mojemu mišeku s kuhanim jabolkom (brez problema), korenčkom, banano, bučkami, krompirjem, špinačo, rižolinom (ta malo "zapira" prebavo) itd.

clock-img

29.10.2007, 12:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pri nas je rižolino naredil ravno obratno, jo je odprl..sem pa potem zamenjala mleko (nemškega aptamila je zmanjkalo in sem nekaj časa kupovala našega) in jo je spet zaprlo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem