writing-img

Napet trebuh pred menzo!

clock-img

03.05.2008, 19:19

clock-img

divans1

pencil-img

2547

A ma še kira s tem probleme?? Js sm taka ko sodček!!! Danes mi je 26.dan, pa od 19.dneva me že skoz neki špika, pa pridno svauser posted image cel mesec in zdj se mi zdi, da spet ni ratalo... Da sm tko napeta, k se mi bo kmal ulilo... Joj, kuk je to smotano...

clock-img

03.05.2008, 22:27

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vedno! Napet kot struna!

clock-img

04.05.2008, 08:00

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Hvala enako! Spet napet trebuh, pa neko zbadanje in nič kaj dobro počutje, vse to na 25. in 26. dan. Rezultat: na 27. dan (včeraj) me spet obišče user posted image .

Pogum - bo boljše!!!!! In srečno!!!

clock-img

04.05.2008, 09:16

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Danes mam 27.dan, pa mam zjutri tak občutek ko da se mi bo vlilo, pol čez dan je pa dobro... Zize so me pa včeri začele bolet!!

clock-img

04.05.2008, 11:05

clock-img

Hator

pencil-img

756

Divans - vse to so znaki ali za user posted image ali pa za user posted image . Jaz sem tudi mislila, da se mi bo vsak čas ulila, pa je kar ni bilo. Počakaj še malo ali panaredi test.

clock-img

04.05.2008, 11:51

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hator, kako je to pri tebi zgledalo?? Znaki, pa psiha, sta se dolgo matrala??? Mislim, da je za test še prezgodaj, kdaj si ga pa ti šla delat??

clock-img

07.05.2008, 13:52

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

tudi jaz imam take znake napet trebuh, zbada kot da se bo glihkar user posted image  ulila, čudno počutje, kislina me napada že 2 dni, in že 43 dan ciklusa
test negativen

clock-img

09.05.2008, 18:29

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

tudi jaz imam take znake napet trebuh, zbada kot da se bo glihkar user posted image  ulila, čudno počutje, kislina me napada že 2 dni, in že 43 dan ciklusa
test negativen

Hvala enako, samo da meni še ne zamuja in bo prišla jutri - po vsej verjetnosti, ker se mi že neki krči motajo po trebuhu

clock-img

09.05.2008, 23:26

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jaz imam pred user posted image  tako napet trebušček, da me vsak mesec kdo vpraša če semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RES RESuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lep občutek, ampak hitro mineuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem