writing-img

Naročanje na laparo!?

clock-img

25.03.2005, 15:33

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hojla!

Zanima me, kako poteka naročanje na laparo v MB pri dr. Reljiču? Kolikor vem moraš poklicati prvi dan M in potem? A ti kar povedo že datum, ali kako poteka?

Hvala!

:metulj:

clock-img

25.03.2005, 17:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Anitka, žal n ti ne vem kako ti poteka pri dr.Reljiču, ampak v CE sem poklicala prvi dan M in so mi dali datum glede na mojo dolžino ciklusa:zmeden:

Verjetno se kaj preveč ne razlikuje naročanje drugje:rozica:

Upam, da ti bo katera, ki ima izkušnje točno z dr. Reljičem naipisala kako in kaj:rozica:

A si dobila Franco:(? Nisem bla od včeraj nič na RR-ju, grem zdej malo prebirat.

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

25.03.2005, 18:59

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Anitka jaz sem šla na histero k dr. Reljiču. Je pa tako, da pokličeš prvi dan M, pa ne izveš takoj datuma, ker imajo meni se zdi, da ob četrtkih sestanek in tam se pol odločijo ali prideš na vrsto ali ne. Pol pa pokličeš po 13. uri in ti povedo. Jaz sem prišla na vrsto že prvič, ko sem klicala. Bi bil pa pri meni problem, če ne bi prišla takrat na vrsto, ker sem si okvirno rezervirala termin, ko bom manjkala tudi v službi. Seveda sem to povedala tudi sestri, ki me je vpisala na seznam. Poskusi še na ta način. Mogoče pomaga, kaj pa vem, ko ne vem kako bi bilo drugače.

Jaz pa še vedno upam, da se ti ne bo treba naročiti na laparo,... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa srečno! :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

clock-img

25.03.2005, 18:59

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Tinkamiška hvala vseeno, mi je pa že prijateljica razložila kako to poteka v MB. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

France še ni, bo pa 100% prišla!

:metulj:

clock-img

25.03.2005, 19:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hej PIA!

A si sestri za manjkanje v službi povedala potem v četrtek ob 13. uri, ko si klicala, ali že prej?

Pa pa,

Anitka:metulj:

clock-img

25.03.2005, 19:06

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Absolutno prej, to sem povedala najprej, potem pa sploh kaj bi rada in sicer, da me naroči za histeroskopijo. Sem zvita kajne,... :)- Pa kar mal ubogo sem se naredila,.............

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem