writing-img

Naročilo iz anglije

clock-img

12.05.2009, 15:07

clock-img

blanč

pencil-img

3419

V angleških spletnih trgovinah sem našla nekaj stvari, ki bi jih rada naročila, vendar niti ena ne pošilja v SLO, tudi na e-buy uk nihče k nam ne pošilja. A je katera naročala od tam in ima kak link trgovine, ki pošiljajo tudi v SLO. Lepo prosim.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

12.05.2009, 16:13

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Kaj pa kupuješ?
Jaz sem npr. na ebayu zasledila tile dve trgovini, ki pošiljata k nam:
varuške: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200332069003#paymentmethods),
sobne dekoracije:  http://stores.ebay.co.uk/The-Global-Megastore_Wallpaper-and-Borders_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ19QQftidZ2QQpZ3QQtZkm
Ma, ni hudič, da na ebayu ne najdeš kakšne trgovine zate.

clock-img

12.05.2009, 18:47

clock-img

blanč

pencil-img

3419

V bistvu bi rada naročila dva gracotova ležalnika, ki sta lahko samostojna z melodijo in vibracijo ali pa jih obesiš na stojalo in služi kot gugalnica. Pri nas jih ni, na nemškem ebayu so po 140 evrov, samo morajo skos biti na stojalu v angliji pa so po 80 funtov.
Če še ima katera kakšen link bi res lepo prosila...

(Mark Twain)

clock-img

12.05.2009, 19:47

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem TULE naročila avtosedež - ne vem pa, če imajo ta ležalnik, ki ga želiš,

clock-img

12.05.2009, 20:44

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Veliko je trgovin ki na internetu nimajo napisano da pošiljajo tudi v slovenijo. Piši jim na mail in povprašaj če bi poslali. Sama sem tako naredila na eni trgovini in so mi poslali za 30Ł na paket.

Drugače pa sem naročila tukaj: http://www.olivers-baby-care.co.uk/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

13.05.2009, 09:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Veliko je trgovin ki na internetu nimajo napisano da pošiljajo tudi v slovenijo. Piši jim na mail in povprašaj če bi poslali.

Točno tako, kontaktiraj in povprašaj. Mi smo kar nekaj stvari naročili iz anglije brez problema

Vijolična pošat, kaj se že bliža dan Duser posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 09:20

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Ja hope, cajt kar teče. Še ni dolgo, ko sem prišla na RR, nevedna kot bi celo življenje glavo v pesek tiščala, ti pa že polna informacijuser posted image
Pa naju zdaj poglej-ti že cartaš, jaz pa še malo in bom tudi. Ja, ja mi obračamo, življenje pa obrne...user posted image
Sem ugotovila, da iz angleškega amazona pošiljajo v avstrijo in bom kar tja naročila, ker imam tam tanajboljš frendico. Ampak zaenkrat imajo samo en tak stolček na zalogi, tako da čakam...

(Mark Twain)

clock-img

13.05.2009, 20:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja hope, cajt kar teče. Še ni dolgo, ko sem prišla na RR, nevedna kot bi celo življenje glavo v pesek tiščala, ti pa že polna informacijuser posted image
Pa naju zdaj poglej-ti že cartaš, jaz pa še malo in bom tudi. Ja, ja mi obračamo, življenje pa obrne...user posted image
Sem ugotovila, da iz angleškega amazona pošiljajo v avstrijo in bom kar tja naročila, ker imam tam tanajboljš frendico. Ampak zaenkrat imajo samo en tak stolček na zalogi, tako da čakam...

Pa še kak res je, en dva tri in je že leto naokoli, mali pa rastejo ko gobe po dežjuuser posted image . In ti kar dvauser posted image user posted image , naj ti še zaželim srečo in zdravja za vse vasuser posted image .

Super za frendico v avt, tudi jaz sem se takega načina hotela poslužit (prijateljica v nemčiji), ampak smo na koncu kar v Sloveniji našli zadevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem