cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nastavek za školjko

clock-img

22.01.2008, 23:56

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Katerega imate ali priporočate? Verjetno kakšne velike razlike ni med njimi. Vem edino, da je treba paziti na velikost.

Kakršenkoli predlog bi bil dobrodošel. user posted image

clock-img

23.01.2008, 07:26

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mi imamo tistega, ki se da pod pokrov. Oni, ki se dajo zgoraj in se pritrdijo z nekimi haklčki so se mi zdeli nekak nevarno, imela sem  občutek, da lahko otroka zamahne naprej user posted image

clock-img

23.01.2008, 07:49

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Enako kot muha1 imamo takega, ki se da pod pokrov, kupili smo ga v Toys-u, nobena posebna znamka, mali ga je izbral, ker je bil na njem takrat aktualni medvedek Pu.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

23.01.2008, 09:43

clock-img

Grofica

pencil-img

101

chicco. tak mehek,oblazinjen,se ga samo da gor,ni nič za pritrjevat.

clock-img

23.01.2008, 09:49

clock-img

Anonimen

Razlika je ta, da imajo eni spodaj gumo, da se bolj oprime deske in se ne premika. Meni se zdi to boljše, sploh če je otrok po naravi komplikator.

clock-img

23.01.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

Mi smo tudi imeli chiccotovega, samo je bil pri nas aktualen mogoče 14 dni, potem pa je hotela na wc brez nastavka.

clock-img

23.01.2008, 09:50

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Oblazinjen,se da samo na pokrov in ima ob strani ročaja da se otrok prime

clock-img

23.01.2008, 10:11

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Najlepša hvala vsem za pomoč. user posted image  Zdaj pa v nabavo ...

clock-img

23.01.2008, 10:16

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Naša ima takšnega s stopničkami (lojtro), da lahko gre sama gor - paše pa direkt na školjko ali na sedalni del deske.
Kupila sem ga v Rutarju.

clock-img

23.01.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

Tud mi imamo takega za pod desko, kupili smo ga v Müllerju.

clock-img

24.01.2008, 13:35

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi imamo enega za cca. 3 € iz Merkurja. Je čisto ok. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

24.01.2008, 16:42

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Imamo nastavek od Bebe Jou, je lušten , ampak ga ne priporočam, spodaj so nameščene plastične palčke, ki so nam že pri drugi uporabi padle v wc, tako da ga sedaj uporabljamo kar brez in zato ni dovolj fiksiran na wc. Drugega, ki ga imamo pri babici, sem kupila za male pare v Mercatorju, je oranžen z medvedkom in je res super. Znamke ne poznam, mogoče Unilever ali nekaj podobnega, izdelujejo tudi koše za odpadke in podobno.

clock-img

26.02.2008, 21:11

clock-img

apolonica

pencil-img

63

če imaš fantka bi bilo uredu, da kupiš tistega, ki je spredaj malo dvignjen, saj ga ni junaka, ki ne lula kadar kaka. pa je pri našem kdaj tudi čez šprisalo, ko je kakca ven pritisnil user posted image .

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem