writing-img

Nasvet pri darilu!

clock-img

09.06.2005, 14:39

clock-img

BabyBigica

pencil-img

4

Mene pa zanima če ima katera kakšen nasvet ali predlog, kaj naj kupim svoje fantu za eno leto, odkar sva skupaj.Hvala.

clock-img

09.06.2005, 14:41

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Joj, ko bi jaz vedela, kaj sem mojemu kupila. Vem, da je enkrat za roj.dan dobil zapesnico, enkrat sem mu kupila en cd-ki si ga je želel, letos dobi uro. Mogoče si kaj takšnega želi. JAz vedno malo poslušam, ko kaj takega omeni, potem pa dobi tisto, kar si želi.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

09.06.2005, 14:47

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Stara sva bila 17 let (letos bova skupaj že 15 let), kupila pa sem mu srebrno verižico z vgraviranim datumom, ko sva se spoznala. Res je, da nisem imela bogve kaj denarja, vendar je vsaka mala pozornost dragocena, sloh pa pri prvi obletnici. Joj, kje je že to! Takoj bi se vrnila malo nazaj, pa čeprav samo za 5 min.

clock-img

09.06.2005, 15:02

clock-img

lex

pencil-img

6532

Se strinjam, da bi se vrnila nazaj! Me kar malo nostalgija za tistimi časi. Jaz sem mu kupla srebrno zapestnico z mojim imenom (vgraviranim). Se mi zdi, da mi je celo oma dnar posodla.

clock-img

09.06.2005, 15:07

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz bi tud šla za 5 minut nazaj, ko je blo tak fajn - sem kar nostalgična. Jaz sem mu kupla srebrno zapestnico z vgraviranim mojim imenom. Sem bla tud na tesnem z denarjem.

clock-img

09.06.2005, 19:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mogoče polet z balonom ali skok s padalom v tandemu ali vožnjo s profesionalnim rally voznikom ali...ali luksuzni aranžma za razvajanje za pare z masažo Wai Thai v Hotelih Morje v Portorožu..ali...ali..:)-:)-:)-:miska::love::love::love:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem