writing-img

Natrgana kožica

clock-img

25.02.2008, 22:31

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Živjo,

kako ste ukrepale, če ste slučajno sinku rahlo potegnile kožico nazaj pri umivanj, pa je na zunanji strani malce počila in zakrvavela?
Hvala.

clock-img

25.02.2008, 22:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

revčekuser posted image nikoli ne smeš na silo-to jih lahko boli
namaži mu z kako kremico, ki veš da ga ne bo peklo (ribodermin je super)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.02.2008, 23:07

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

ne, ne, nisem na silo, kožica je počla čisto na zunanji strani, če si predstavljaš. Kot, če poči koža na členku, ko je suha koža. Potegnem samo toliko in nič na silo, kot gre, tako kot je rekla pediatrinja.

Sedaj mažem z bepanthenom.

clock-img

25.02.2008, 23:14

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

no, samo da ga ne peče, saj veš-to zna bit zoprnouser posted image
če imaš doma ribodermin, namaži, ker to je res super kremica
pa je kej zajokal ko mu je počilo?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.02.2008, 23:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

LAHKO MU TUDI DAŠ MRZEL OBKLADEK NAMOČEN Z FIZIOLOŠKO RAZTOPINO.
PRI NAS SE JE V DVEH DNEH ZACELILO

clock-img

25.02.2008, 23:21

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

ne, sploh ni nič zajokal. Nič ga ne moti, tudi, ko ga umijem pri previjanju in mu nato namažem s kremico. Bom probala še s fiziološko in ribodermino.
Hvala.

clock-img

26.02.2008, 07:11

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

lahko namažeš kar s hladilnim mazilom za ritko samo, če imaš da vsebuje olivno olje. Jaz imam lekarniško, pa je zdravnica rakla, da naj mažem kar z njo. Smo imeli isto pretgano kožico samo za razliko da mu je setra na silo kožico dol potegla sem misla , da jo bom kar nekam zabilauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem