writing-img

Navadni jogurt

clock-img

15.05.2007, 22:56

clock-img

MwaBwa

pencil-img

34

Pozdravljene,

moja punčka bo kmalu stara 7 mesecev in bi ji jutri poskusila dati navadni jogurt in vanj namešala malo jabolka. To ji po besedah znanke baje že lahko dam. user posted image
Vseeno pa me zanima, zakaj jogurt oziroma skuto lahko uvajaš že prej, kravje mleko pa šele po 1 letu?

lp

clock-img

16.05.2007, 14:41

clock-img

eya

pencil-img

4615

Po moje je fora v tem, ker so jogurti fementirani in zato lažje prebavljivi.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.05.2007, 19:07

clock-img

majas

pencil-img

3393

Hm mislim da ji lahko daš! Saj če ni alregije potem ok. mi imamo 6M pa že poje jogurt, pa še obužuje jih. 

clock-img

16.05.2007, 20:16

clock-img

BONHEUR

pencil-img

66

Jaz sem tudi mojemu že začela dajat jogurte pri 7-ih mesecih, pa je potem pediatrinja rekla, da je fajn vsaj do 9-ega meseca počakat, še bolje pa do enega leta sploh nič mlečnih izdelkov! Meni se zdi to čisto pretirano, zato ti predlagam, da probaš in če bo vse vredu, mu kar daj. Kaj pa naj potem ta mali jedo, samo sadje in zelenjavo?!

clock-img

17.05.2007, 00:27

clock-img

MwaBwa

pencil-img

34

Sva dans kar skuto probale pa mal jabolka zraven pa je blo prav okusno. Jogurt bova pa jutri.

Hvala za odgovore in lp

clock-img

27.05.2007, 17:30

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Meni so ravno ta teden na posvetovalnici rekli, da lahko začnemo z jogurti in skuto, pa je mala ravno dopolnila 6 mesecev.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem