writing-img

Nazaj v vrtec ali varstvo doma II. ?

clock-img

27.09.2005, 18:25

clock-img

gamini

pencil-img

823

Če se spomnite sem konec avgusta pod tem naslovom pisala na tem forumu. Bila sem v dvomih, ali naj našo pikico damo v varstvo k babici (super ženska, vendar izredno popustljiva kot večina babic) ali naj jo ponovno (po 3 mesecih domačega varstva) peljemo v vrtec. 
  No, prejšnji teden sva se s pikico ponovno uvajali (dobila je novo vzgojiteljico in varuško), včeraj in danes pa je ostala v vrtcu do kosila.
V glavnem je bila videti zelo zadovoljna, jaz pa še bolj!user posted image Sem jo vprašala, če je kaj jokala, pa je rekla, da dojenčki jokajo, ona pa je že velika punčka.
Sem vesela, ker sem se očitno pravilno odločila (tudi z vašo pomočjo-hvala).user posted image

clock-img

27.09.2005, 20:24

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Super.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2005, 20:28

clock-img

Anonimen

O ja, to je pa lepo slišat. Saj bo...vsak dan je večja, vsak dan več razume, še prou lušno ji bo ratalo.

clock-img

27.09.2005, 20:31

clock-img

Anonimen

Pa ogrooooomno je na vzgojiteljicah. Morda sta pa ti dve v redu. Super.

clock-img

27.09.2005, 21:12

clock-img

gamini

pencil-img

823

Se strinjam z Al bino (otrok je vsak dan večji); sem pa tudi ugotovila, da uživa  v družbi sovrstnikov in se zna postaviti zase, kot prava mala levinjauser posted image ;kar pa se tiče vzgojiteljic, je res ogromno odvisno od njih, kot pravi Splišni: ti dve novi se mi zdita dosti boljši kot prejšnji, čeprav nista nič popustljivi, vesta, kdaj otroka pohvalit ali kregat.
Bosta pa z njimi do odhoda v šolo, kar mi je tudi všečuser posted image !  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem