writing-img

Ne mara moje kuharije

clock-img

14.03.2010, 14:45

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Naša ima ene take muhe glede okusov. Če ji v vrelo vodo vržem 2 različni zelenjavi in 1 OH, skuham in spasiram, poje brez težav ful. Če ji pa grem pripravljat malo bolj okusno (da recimo še jaz potem jem), poje pol manj. Recimo: na maslu ali oljčnem olju malo podušim zelenjavo, zalijem z juho, kuham, nato dodam še recimo OH (recimo proseno kašo) in pride taka fajn mineštrica. Ji spasiram (ker še vedno GLOBOKO preziramo koščke) ampak ne, poje polovico (jaz pa vse user posted image ). A ma še katera doma takega otroka, ki očitno obožuje osnovne okuse ?user posted image Aja, če dodam smetano, sira ali zdenka sirček, ji tudi ni kul. Ta simpl je tanartabulš user posted image
Sej generalno me to ne moti, ampak potem težko skupaj jeva, pa kaj bo recimo v vrtcu, kjer dobijo "pravo" kosilo?
Kakšen nasvet?
Hvala punce 100x.

clock-img

14.03.2010, 14:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2010, 15:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naš otrok je bil tak. bolj je "uvajalno dojenčkasto"kosilo, boljše ji je blo.. user posted image
kake pizze, pomfri, bolognese makarončki, lazanje, rižote - forget about it. na maslu skuhan krompir z malo karfjolce in brokolija (kot ena "švoh" juhca), to je najboljše - go figure.. user posted image
samo zadnje čase ji še to ne gre v rit.. živi na robu strada - ful malo poje. ker je tok zbirčna, se včas kar vprašam, če res tok slabo kuham.. samo po moje ni to, ker drugi vse pojejo kar naredim user posted image zadnjič je bil praznik, ker je pojedla cel deci ričeta (brez fižola seveda) za kosilo.

clock-img

14.03.2010, 15:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2010, 19:01

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Različni so si pač. Naš pa glih obratno - že od začetka ne mara osnovnih okusov. Če dam malo soli zraven, kako začimbico, zdej tud že kislo smetano ali sirčke, poje vse! Pa najrajš ma govejo juho pa mineštro - tako kot jo jemo mi! Pa ji probaj po malo malo uvajat najprej sol.. pol ko bo sol sprejela, smetano itd...

clock-img

15.03.2010, 11:54

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Mine..se hitro obrne..naš je jedel včasih korenje samo iz goveje juhe, pa pusto goveje meso iz juhe..sedaj pa sploh teha ne mara, vse mora biti vsaj malo začinjeno:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem