writing-img

Ne maramo goste hrane...

clock-img

14.05.2005, 19:47

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... kaj naj? Se dojiva še vsaj 8x na dan in noč:(( :(( :((
Vse ji pripravim sama, okusno (no, vsja trudim se), poje pa žličko ali dve:(( :(( :((

clock-img

14.05.2005, 19:50

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja kaj no,mogoče pa še ni prpravljena...ne vem,lahko še mal počakaš,al pa vztrajaš...sej ni zdej to taka tragedija,no...
Kaj pa ji daješ,kaj ima najraje??

clock-img

14.05.2005, 19:56

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Najraje ima banano, tako ali drugače. Danes je ni jedla ne tako ne drugače, ne kosmičev, ki jih je včeraj pomlatila sto na uro, ne kašice,...
Ko berem, koliko pojejo drugi pri tej starosti, mi gre na jok.

clock-img

14.05.2005, 20:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čuj, stara, moj otrok, za katerega veš, da rad papca, ni včeraj zvečer pojedel nič. NIČ. Je bil pri mojih tastarih in sem ga šla spravit spat, pa je cel cajt okol gledal in držal zaprta usta. :hudicek: Pa že za kosilo je samo malo obliznil žlico. Mater, sem bla jezna, pa ful sem kuhala. Samo kaj češ, danes je pa spet na široko zeval.

Jaz sem ziher, da se bo Pinki slinki tudi odprlo, naš je od začetka tudi samo par žličk not spravil.

clock-img

14.05.2005, 20:16

clock-img

total

pencil-img

4453

Nič skrbet,bo že jedla ko bo pripravljena,jaz mam doma takšnega jedca,da se včasih vprašam kak lahko tolk poje:zmeden:,otroci so si pač različni:)

clock-img

14.05.2005, 20:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja no jutr bo pa boljše...zara ima tud skoz te njene neke finte...enkrat poje 300ml sadja,drugič 100...pojutršnjem me popluva...tko to je!Fact!!

clock-img

14.05.2005, 21:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mogoče pa je crkljanka kot moja punčka in uživa pri tebi.
Tudi mene jezi, ko gore frutkov, fruhcvergov ... poje le na pol in pljuva vse ven.
pA KAJ ČMO, podojim in konec muzike!
Naj ji gosto hrano ponudi kdo drug.

clock-img

14.05.2005, 22:12

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pri nas je tudi nova moda, da gre vse ven iz ust.Se veselo pridružujem v vaš klub.Do sedaj je pa tako jedla, da sem komaj dohajala.Bo že.Shirali menda ne bodo naši sončki, kajne?

:muca:

clock-img

15.05.2005, 15:51

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz sem tudi danes že skoraj živčnega dobila, ker mi ni hotela zelenjave jesti, pa sem bila že 100%, da je lačna, ker je minilo že 3,5 ure od tega kar je pojedla flaško mlekeca. Ampak sem pol probala čez pol ure, takrat pa je vse zmazala, tak da mogoče pa tvoja pupa še ni bla tolk lačna, da bi ji dišalo papcat:zmeden: Ne vem no, lahko pa samo, da ima tak dan..saj nam tudi ni vedno za jest, a ne?;) Samo brez panike.

LP, Tea:sloncek:

clock-img

15.05.2005, 21:28

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kaj pa če probaš s fruteki, so mal bol sladki al pa hipi. Naša če ne poje 3 hrane kar ji naredim, me razjezi in ji kr frutek dam tega pa poje s tako slastjo. itak mami ne zna kuhat:((:((:((:((:((

clock-img

16.05.2005, 23:57

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Tudi pri nas je enako. Kuham ji, delam sadne kašice, kupujem jourte, skute, fruteke....., pa več kot kakšno žličko ne spravim v njo. Ne vem več kako jo naj navadim na osto hrano. Ji naj začenjam delati flašo in opustim dojenje, če je res razcartana?
Jo naj pustim, da bo res lačna in potem poskusim????
Res ne vem kaj naj več naredim, pa toliko hrane vstran zmečem.

Mislim, da se bomo dojili kar celo življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem