writing-img

Ne morem dobro dihati!

clock-img

07.06.2006, 12:12

clock-img

saraja

pencil-img

770

Lepo pozdravljene!!

Imam težavo! Sem v 30t1d nosečnosti! Zadnja dva dni se mi pojavlja takšen občutek, da ne morem dobro dihati! Kar duši me! Nimam nobenih naporov, tako, da to ni vzrok!
Saj sem bila včeraj pri G na pregledu, pa sem mu omenila težavo, pa mi je rekel, če je fejst hudo, da bi me moral dati v bolnico, samo včeraj še ni bilo tako hudo. Povedal pa mi tudi ni, kaj bi bilo to narobe!

A imate kakšen nasvet!

Obupana!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

07.06.2006, 12:20

clock-img

darja.grm

pencil-img

120

Oj, mogoče je pa otroček tako obrnjen in  bo to minilo, ko se bo spet drugač obrnil.Sam jest bi šla verjetno še enrkat do g, če ne bo nič boljš.

carpe diem

clock-img

07.06.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

jz bi šla raje v bolnico na pregled...zarad sigurnosti..

clock-img

07.06.2006, 12:33

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kam hodiš k G? Bodi tečna in naj ti pove kaj je, drugač pa idi kar v bolnico na pregled. A napotnico za porod že maš?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.06.2006, 12:42

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Če imaš res take težave z dihanjem, potem ne odlašaj s pregledom pa čeprav v bolnišnici,bolje da te pregledajo zastonj kot,da ima težave tudi otroček.Jaz sem imela tudi težave z dihanjem,ampak zaradi bronhialne astme.

clock-img

07.06.2006, 13:14

clock-img

lex

pencil-img

6532

saraja je odšla k G in po vsej verjetnosti v bolnišnico. Vam javim ko bom vedela kaj več.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.06.2006, 13:54

clock-img

naja78

pencil-img

2169

kakor jaz vem,tako so nas učili,da je to v user posted image normalno.vsaj v zadnji tretjini in toliko časa da se otrok spusti nižje.ne samo da je obrnjenz glavico dol,ampak se tudi spusti.ponavadi okoli 35 tedna.kakteden gor dol.
druga stvar je lahko ki ni povezana z user posted image .

vsakršno čudno počutje,...pa le do G.

clock-img

07.06.2006, 15:08

clock-img

tralala

pencil-img

220

Nisi sicer podrobno opisala tvoje težave ampak jaz sem vseeno pomislila na "napad panike". Pa ne zameri, če sem čisto ven iz konteksta.

clock-img

07.06.2006, 15:09

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Najbolje da greš še enkat do G ali pa v bolnico,bolje da te imajo na opazovanju kot pa di bi bilo kaj narobe user posted image

clock-img

07.06.2006, 16:53

clock-img

Anonimen

Ja, ne gre za dušenje ne? Ampak za zelo težko dihanje, kot da nikakor ne moreš dovolj zraka vdihnit? Kot, da imaš pljuča premajhna? Ja, to je normalno. Otroček je že toliko velik, da stisne želodec in pljuča. Se boš v enem tednu navadila na to. Po porodu pazi, kako boš vdihovala zrak (sploh pri jedi)....Jz sem se naslednji dan po porodu skoraj 2x zadavila, ker sem kar naenkrat lahko vdihnila toooooliko zraka, da je bilo kar preveč user posted image user posted image user posted image (seveda med jedjo)..

clock-img

07.06.2006, 16:54

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Saraja, kaj si izvedela pri G? Je kaj boljše?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

07.06.2006, 17:09

clock-img

saraja

pencil-img

770

Lepo pozdravljene!!
Sem že nazaj! Bila sem pri G, ki pa ni moj osebni, bil je tako grob, ko me je pregledoval, da sem mislila uiti iz ordinacije, resno!
Pojasnil mi je takole: Maternica je zdaj velika, čreva pa imam zdaj stistnjena vse na enem mestu, zato me duši! Če pa se bom še slabše počutila pa naj jutri pridem nazaj k njemu, da me da v bolnico!

Caffee - točno takšen občutek imam, saj če je to normalno sploh ni panike, ker sicer ne vem kaj je prav in kaj ne! Zato pa plačujemo zdravstvo, da se prepričamo, ane?

Vsekakor pa nimam napada panike, ker nimam za to nobenega razloga!

Vsem hvala za skrb in lepo se imejte!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem