writing-img

Ne morem se navaditi

clock-img

04.10.2005, 11:06

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Danes sem drugi dan v službi po porodniški, vendar to ni takšen problem, ker imam super službo in mi ni težko hoditi sem. Problem pa je v tem, da tako noro pogrešam svojega sončka. Je v vrtcu in sedaj, ko sem v službi sva čez dan skupaj samo kakšne tri ure user posted image . Okoli 18.30 do 19.00 gre namreč že spat. Prej sva bila cele dneve skupaj, sedaj pa taka prelomnica. Njemu zgleda ni tako hudo, saj je ful priden v vrtcu in ni z njim nobenega problema user posted image , meni pa se srce trga ko ga zjutraj odpeljem in pustim tam.
In potem se sprašujem zakaj imeti otroka, če ga imajo drugi več kot ti user posted image user posted image user posted image .
Ja, saj vem da so raznorazne opcije kot ostati doma, polovični delovni čas,....ampak si tega pač ne moremo privoščiti.
Pa saj se bom navadila, a ne? Ste ve tudi tako čutile, ko ste zopet začele s službo?

Žalostna mamica Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

04.10.2005, 11:43

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Verjamem da ti je hudo. JAz nisem mogal verjet kako se otroci navadijo na to da gre mamica pač v službo. Jaz sem bial s prvim 2leti doma pri drugem sem šla pa že pri njegovih 8m delat pa mi je blo takoooo hudouser posted image user posted image user posted image  sploh pa ker sva se še dojila. 
Pa saj bo bolje kmalu boš spet doma pa bosta skupaj.user posted image pa kakšen dopustek pa mal bolniške za poštukat pa bo men grede še tistih 7m ko boš spet z njim.

clock-img

04.10.2005, 12:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj, točno vem, kako se počutiš. Saj bo minila ta kriza, ampak hudo je še vedno.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem