writing-img

Ne najdemo Rozi!

clock-img

14.05.2007, 14:45

clock-img

Anonimen

Rozi je naša želva, ki je velika 3x4cm...torej je ful  majhna...sva bila prej s škratom pred hišo na travi in sva imela tudi Rozi zraven, da se je 'pasla'...pa sva jo ogradila in potem sem nesla škrata spat, pa grem zdaj nazaj dol, Rozi pa nikjer...user posted image user posted image user posted image

Upam, da jo še najdem, ampak zdajle je ful vroče in mi ni dol za bit...zdaj sem mojega poslala v akcijo....

Smo se kar navezali na njo...jo je škrat dobil od tete za darilo za krst...

LP

clock-img

14.05.2007, 14:49

clock-img

madela

pencil-img

4734

Upam,da jo najdete. Sedaj v tej vročini se je verjetno skrila kam v senco,v kako višjo travo ali pa grmovje...
Držim pesti.

clock-img

14.05.2007, 14:51

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

upam da jo najdete.user posted image

jaz in brat sva jih tud imela. Kokrat sva jih iskala.user posted image user posted image  Enkrat se je skrila v dlako od psa(lesija) je padla po ene 10 m dol z njega.user posted image user posted image
Poglej prod bljižne grmičke, kašne rože, solatko. Tam kjer je hladno, vlažno in senca.

clock-img

14.05.2007, 14:54

clock-img

Anonimen

Upam, da jo še najdem, ampak zdajle je ful vroče in mi ni dol za bit...zdaj sem mojega poslala v akcijo....

user posted image user posted image user posted image   prosim hitro dol pogledat kje je, pa ja jo ne boš na vročini pustila, da se scvre....alo ...

clock-img

14.05.2007, 14:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

user posted image user posted image user posted image   prosim hitro dol pogledat kje je, pa ja jo ne boš na vročini pustila, da se scvre....alo ...

Saj je moj dragi dol, ker jaz ne smem biti na soncu...

LP

clock-img

14.05.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  bravo dragi od barby84 - sem že mislila , da ste ubogo živalco prepustili sami sebi .

clock-img

14.05.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

user posted image user posted image user posted image  bravo dragi od barby84 - sem že mislila , da ste ubogo živalco prepustili sami sebi .

Sem zelo strogo proti mučenju živali (kakršnih koli)!!!!!!

LP

clock-img

14.05.2007, 16:28

clock-img

Anonimen

Držim pestke, da čimprej najdete Rozi!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2007, 17:14

clock-img

majas

pencil-img

3393

Joj tudi jaz upam da jo najdeš...revica user posted image
ah ti ti bolj jo drugič zagradi!!!

clock-img

14.05.2007, 17:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.05.2007, 17:44

clock-img

Talika79

pencil-img

5

Ne vem, če bo pomagalo, pa vendarle...

Nesite dol posodo z vodo (po možnosti tako, da lahko želva notri zleze). Želve čutijo vodo, in upam, da jo na tak način najdete.

Katero želvo pa imate, BTW? Če je vodna, bo (skorajda) sigurno trznila na vodo.

Držim pesti user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2007, 19:57

clock-img

Anonimen

Smo iskali kot nori pa je ni nikjer...user posted image  želva je pa kopenska in ful ful majhna...samo upam, da je ni kakšen kuža odnesel ali pa kakšen grd človek...če jo že je naj vsaj lepo ravna z njo...

LP

clock-img

14.05.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

Grem še malo iskat, potem bo pa že tema...

LP

clock-img

14.05.2007, 20:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.05.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

Ste našli Rozi?user posted image

clock-img

14.05.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

Se zgodi. Pir moji sestri so izgubili enega mini hrčka in to v stanovanju. Ko so enkrat odmaknili kavč, so ga našli zadaj vsega posušenega.

clock-img

15.05.2007, 00:07

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

joj, pa tolk luštno sta jo pasla... upam, da pride lačnaaa nazaj user posted image

clock-img

15.05.2007, 08:27

clock-img

Anonimen

Sem jo danes že iskala, pa spet neuspešno...

Nalin, ograjena je bila pa precej dobro...itak pri nas v ulici je samo en pes, ki ponavadi ne upa k nam...mačka pa je po mojem ne bi mogla dati v gobec...

LP

clock-img

16.05.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NAŠLI ROZI!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa pred nosom se nam je skrivala!! Ti ti barabinka....smo vsi tako veseli, ona pa tudi, ker je končno spet na varnem...user posted image

Hvala vsem za lepe besede...

LP

clock-img

16.05.2007, 11:21

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Super!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem