writing-img

Ne vem kaj je to...

clock-img

17.11.2004, 14:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Pozdravljene babike,

jst sem danes:(:((. Namreč včeraj mi je postalo slabo in sem se po tihem veselila, da mogoče je pa fajn, da mi je slabo. Danes je 30 dan od zadnje M, imam jo na 34 ali 35 dni in zjutraj sem začela močno bruhat, pa še drisko mam. Pa sem se najprej razveselila, kljub temu, da je grozno bruhat. Cel dan po malem spančkam in ko se zbudim, grem najprej bruhat. Prejle sem delala test in ni blo +. Zdej pa res ne vem kaj vse to pomeni. Me skrbi, da sem kej fasala. Vročine pa nimam.
Eh, res sem žalostna:((

Tinka

clock-img

17.11.2004, 14:15

clock-img

saba

pencil-img

1221

tinkamiška na RR velja pravilo: dokler ni M. je upanje.

ti kar lepo počivaj, pa čajček pij počasi, da ne boš spet bruhala, pa kakšen lep filem si poglej....ti lepo počivaj pa boš videla da bo vse o.k., pa četudi pride ta prekleta M., bo pa nasledjič boljše a ne!

srečno

lp
saba

clock-img

17.11.2004, 14:20

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

se pridruzijem mnenju sabe dodajam pa se to da mogoce pa je to to sam da se ni dosti nosecniskega hormona za test....

Upanje umre zadnje!

LP pa en sopek:rozica: zate in enga:angel: da te cuva

Katja

clock-img

17.11.2004, 14:33

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Ej, Tinkamiška, ne bit žalostna. Lepo počivaj in se odloči, da boš kmalu zagledala +. Četudi mogoče ne tokrat, ampak prej kot slej pa. In tako tudi bo.
Eno::rozica:in :angel:da pazi nate.

clock-img

17.11.2004, 14:44

clock-img

martita

pencil-img

734

Čau tinkamiška,

ti kar lepo počivaj, dragemu pa reči, naj ti skoči v lekarno še po kak testerček....držim pesti, da bi vse te tegobe ne bile odveč!

Jaz je tudi ne pričakujem ta teden....danes je 29 dan, pa je še ni...

Drži se,
Martita

clock-img

17.11.2004, 14:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hvala pupike, za tele želje. Pijem čajčka, jest pa nemorem. Tud prepečenca ne spravim dol. Jst tudi upam, da ima vse tole en pomen, če pa ne, pa upam, da ni kaj resnega in da se bom hitro pozdravila in, ja, upam, da bo kamalu +.

Vse najlepše želim tudi vam:rozica:.

Tinka

clock-img

17.11.2004, 15:25

clock-img

clea

pencil-img

863

Tinka
tudi jaz ti želim da ne bi prišla grda:hudicek:in da bi se tester končno omehčal in pokazal +.Res upam da nisi dobila kakšne viroze.Vsekakor držim pesti da bo kmalu bolje in da se bo izteklo tako kot si sama najbolj želiš.

:angel:

pozdravček, clea

clock-img

17.11.2004, 15:34

clock-img

enci

pencil-img

464

tinkamiska,
doker ni :hudicek: rdecega fleka je vse mogoce!!!!
Cuvaj se in sporoci, ko se bo koncno + odlocil, da se pokaze!

lp
enci:metulj:

clock-img

17.11.2004, 18:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Sem vas prišla mal pogledat. Bruhanje se je umirilo in driska tudi. Celo eno naribano postano jabko sem pojedla(nasvet moje mame). Sdej se že počutim boljše in pijem čaj.

Poljubček vsem in naj se vam + čimprej prikaže!

Tinka

clock-img

17.11.2004, 19:45

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj TINKA!

Jaz močno upam in ti iz srca želim, da je to to in da si ti naša srečka :nosecka: In dokler ni M je upanje. Malce počivaj, kak čajček popij, čim manj misli na to in upam, da nam še v tem tednu sporočiš, da si v 9nebesa:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

clock-img

17.11.2004, 19:52

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ja, :rozica: tinkamiška :rozica: tudi jaz upam, da je to tisto kar si najbolj želiš! Držim pesti,....:miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:

clock-img

18.11.2004, 13:43

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Anitka in Pia tudi vama hvala za lepe želje!:rozica:
Danes je že boljše in kmalu se začne nov ciklus...upam, da bo tokrat ratalo!:angel:

Lubčka,
Tinka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem