cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne vem kaj naj?

clock-img

30.04.2005, 22:37

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Kot najbrž že veste smo bili mi febuarja v bolnici zaradi RSV virusa ki smo ga hvalabogu preživeli.Do zdaj sta bili moji pikici popolnoma zdravi zdaj pa mi Nika malo pokašljuje in malo ji je teklo iz nosa.Dajala sem ji večkrat na dan fiziološko pa mokre plenice na posteljo.Ker pa me skrbi da se ta virus ne bo ponovil me zanima če so to znaki prehlada ali moram iti takoj v zdravstveni dom.Se nam je pa podobno zaželo že prvič le da je kašljala mnogo bolj močno!
Prosim povejte mi zdaj kaj je to če veste!

Lep večer še naprej!

clock-img

30.04.2005, 22:56

clock-img

lan

pencil-img

1173

Jaz mislim,da je staknila kaksen prehlad.Meni je pediatrinja rekla,da je sedaj cas raznih prehladnih obolenj,ki pa niso nevarna za otrocicke.Tudi nas Lan ze 2 tedna kaslja ter mu tece iz noska in vmes je imel celo zelo visoko vrocino 3 dni.
Bos videla,ce bo kaj hujsega.Zagotovo pa ti ni lahko,ker ste preboleli RSV virus in imas slab obcutek zaradi tega.
Upam,da bo vse OK.

clock-img

01.05.2005, 09:19

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Mislim, da se ni treba k zdravniku. Fizioloska ne skoduje in ji se kar naprej spiraj nosek. Za kaselj ji pa veckrat po malo toplega caja daj. Za kaselj je dober timijan, zato tak caj lahko pripravis sama. Sicer se je pa pri Zigu obnselo, da zvecer prizgem svecko in v vodico nad njo kapnem par kapljic etericnega olja japonske mete. Disijo po mentolu in so fine za dihala. Kupis jih v lekarni (cca. 1200 Sit), lahko pa uporabis metine ali evkaliptusovo et. olje.
Ce se bo pa kaselj dlje casa vlekel (vec kot 10 dni) bi pa tudi jaz sla k zdravniku.:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem