writing-img

Ne vem kak naprej?

clock-img

29.09.2004, 21:15

clock-img

pika8

pencil-img

140

:ups:Moj ta starejši otrok,(9 let ima),je postal zadnje čase zelo potabljiv.V šoli pozablja jakne,pulovre(zadnjič sem ga poslala nazaj v šolo pa je domov prinesel kar 3 pulovre in srajco),pozablja zvezke... skratka pravi pozabljivec.Se včasih pohecam,da bi še glavo pozabil nekje,če se mu ne bi zraven držala.:(:ups:Malo ima zelo rad.Sem mislila ,da je mogoče ljubosumen na ta malo,ampak vidim,da jo obožuje.:sloncek::duda::sloncek:Tudi zanj si vzamem,ekstra čas.Vidim pa,da imajo tudi nekateri drugi starši podobne težave.Upam ,da je to samo prehodno.Ne vem,kak se lotiti tega problema.:zmeden::ups::(:)-Je pa drugače namazan z vsemi žavbami in mi narsikaj ušpiči.:sloncek::sloncek:

clock-img

29.09.2004, 21:24

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Mogoče je pa zaljubljen in je v 9nebesa!

Lp

clock-img

29.09.2004, 21:26

clock-img

pika8

pencil-img

140

Mogoče pa res,ker teka okrog ko kura brez glave:love::rozica::love:

clock-img

29.09.2004, 22:03

clock-img

Anonimen

Pika, mogoče bi te potolažila gora oblačil, ki se zbira v naši šoli... in pisal, pa radirk, pa zvezkov, pa šolčkov...In največji pozabljivci so prav 8 in 9 letniki. Včasih mi je bilo prav smešno, ko sem gledala mamice, ki se jezijo na otroke, češ kje imajo glavo, ker vse pozabljajo. :)-:)-:)- Danes verjetno tudi meni več ne bi bilo, ko pa si kar predstavljam mojega škrata v obdobju pozabljivosti, ki me čaka. Žal je pač tako, da komaj čakajo na konec pouka, potem je pa tako veselje, da oblačila več niso pomembna. :( Brez skrbi, minilo bo! Ti ga še kar večkrat pošlji nazaj v šolo po stvari, ker mu bo kmalu postalo nerodno in bo začel malo bolj misliti na njih!:sloncek:

clock-img

29.09.2004, 22:04

clock-img

Anonimen

Pardon, šilčkov in ne šolčkov... :zmeden:8):)

clock-img

29.09.2004, 22:49

clock-img

m0jc4

pencil-img

41

Mislim, da ima preveč pomembnejših stvari v glavi in se ne utegne ukvarjat s pulovrom, še posebej, če je zunaj toplo in ga ne potrebuje!
Mislim, da smo bili vsi taki. Moja sestra (mlajša), je prišla enkrat domov brez torbe :)-:)-:)

clock-img

29.09.2004, 22:57

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja no taki so...moja necakinja je sla na trening (smucanje) pazi to ... brez bunde... :)- za norce!!!

clock-img

29.09.2004, 22:57

clock-img

pika8

pencil-img

140

:)-Hvala bogu,torbe pa še ni pozabil v šoli,je pa šel že v šolo brez torbe,pa se je potem le spommil,da jo bo še mogoče rabil.:ups:Si pa dajo res dela tile mulčki,da pozabljajo vse mogoče.:bravo:;)

clock-img

29.09.2004, 23:01

clock-img

pika8

pencil-img

140

:)-Kar se pa bund tiče ,pri verouku,sem po koncu šolskega leta našla kar dve in to ko je šel k obhajilu.:)-:sloncek:

clock-img

30.09.2004, 08:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

:ups::ups::ups:Hm....da ne bi govorili o moji pozabljivosti v osnovni šoli...:ups::ups::ups:....pa ne samo v šoli...:ups::ups::ups:
Npr.:brez torbe v šolo-zato sem večkrat imela trening na dolge proge že zjutraj:)-, s kolesom v šolo, domov pa peš!:)-:)-, brez potnega lista v A na smučarski trening(sem šla brez tja in nazaj!!!:)-) in še in še bi lahko naštevala.:)-:ups::)-

:)-:sloncek::)-:sloncek::)-

clock-img

30.09.2004, 10:00

clock-img

pika8

pencil-img

140

:bravo:Potem selahko kar sprijaznim,da je ta pozabljivost prehodnega značaja.:ups:Upam vsaj.:sloncek::)-

clock-img

30.09.2004, 11:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.09.2004, 11:49

clock-img

Anonimen

Veš, Pika, ko sem bila jaz stara 9 let, sem enkrat zvečer (šolo smo imeli popoldne) hotela narediti nalogo, pa nisem našla torbe. Celo stanovanje smo priskali, torbe pa nikjer. Pa mi je oče omenil, kaj če sem jo pozabila v šoli?! Tako sem se kregala, da to pa ne, da se danes točno spomnim. Pa me je le prepričal, da sva šla že potemi v šolo pogledat, pa je bila res tam, v garderobi na omarici, kjer smo se obuvali... Ampak pozabljivost me še do danes ni povsem minila. Taki pač smo. Hočem reči, da tudi če ni prehodnega značaja, ni tako hudo. Taki ljudje rabijo le malo več reda. To ga navadi, če se da.
Sicer pa, če prej ni bil pozabljiv, pač pa je sedaj kar naenkrat postal, potem najbrž to ni v njegovi naravi. Verjetni je res kakšen psihološki vzrok in glede na to, da sta, kot kaže, v zelo dobrih odnosih, bosta gotovo kmalu ugotovila, kaj ga tare...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem