cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne vem kje naj začnem...

clock-img

20.05.2005, 11:48

clock-img

Tia 27

pencil-img

68

Mi lahko prosim poveste kakšne sveže podatke o nesreči na dolenjki, ko je bilo 8 mrtvih...voznik kombija je bil namreč nekoč...meni vse...pa sem šele danes izvedela za to...hudo mi je...:((...pa čeprav imam svojo družino in sem neizmerno srečna in ljubim svojega moža, ga ne zamenjam za nič in najina pikica je najina največja sreča...vem pa da tudi on ravno te dni nekje pričakuje svojega prvega otročička...hudo mi je zanj za njih tri...saj je bil on meni v vseh pogledih nekoč prvi in vse...

clock-img

20.05.2005, 11:50

clock-img

Anonimen

Kaksnih hudih svezih podatkov pravzaprav ni...takrat vem da so ga priprli, zdej pa ne vem kaj in kako :zmeden2:

clock-img

20.05.2005, 11:51

clock-img

Anonimen

O madonca. Ne vem, kaj je s tem človekom. Dobo gotovo ni.

clock-img

20.05.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Caka na sojenje. Najvec kar lahko dobi je 8 let. Ev, svezi podatki.

clock-img

20.05.2005, 11:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja formalno... kaj pa zasebno? Pa to se ti zmeša...

clock-img

20.05.2005, 12:02

clock-img

Anonimen

Po moje tudi.

clock-img

20.05.2005, 12:08

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Gre pa za kaznivo dejanje povzročitve smrti iz malomarnosti - vsaj tako je pisalo. Kaznuje se z zaporom od šestih mesecev do petih let, 129 člen KZ
V tem primeru pa ne vem, ker jih je bilo več.

clock-img

20.05.2005, 13:31

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Ja, formalna kazen je eno, življenje s svojo vestjo je pa druga zgodba. Tragedija za tiste, ki so nastradali, zanj in njegovo družino pa nič manjša.

clock-img

20.05.2005, 13:48

clock-img

Tia 27

pencil-img

68

Al bina kje si to prebrala, pls za link.

clock-img

20.05.2005, 15:35

clock-img

zoya_

pencil-img

703

a 8 let dobi in to je to... v nesreči je pa 8 mrtvih.... svašta... naša zakonodaja je pa res v p....
kva pa prepoved vožnje s katerimkoli vozilom do konca življenja?:zmeden2:

clock-img

20.05.2005, 21:54

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz sem pa videla slikice 5 letnice Sare:(:(( Tolk luštkana punčka da je ni. dolge blontne skravžlane laske, nasmejana, pa še zeloooo prijazna:((:((
en fantek, ki sem ga merkala je bil do ušes zaljubljen v njo(sta bila skup v vrtcu)Kar dostikrat se je zmotil, in me kar poklical z njenim imenom "Sara"...Tisti dan pa je bil kot kup nesreče, le povedal je da ga glava boli ... :((:((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem