Namreč jaz sem zelo ljubosumna in mu vedno kaj naprej mečem. Vem, da ga s tem odrivam stran, ampak jaz bi preprosto rada samo odkritost. Ljubosumna sem pa na njegovo sodelavko, ki se baje meče za njim. To mi je pa povedala druga sodelavka, ki pa sva prijateljice.
UOBERC glede na to, da praviš da si zelo ljubosumna, je prav da poiščeš pomoč. najprej moraš razčistit sama s sabo, zakaj te ljubosumnost tako najeda.
posledica ljubosumnosti je, da ti partner prikriva. predstavljaj si da moraš ti njemu vsako stvar razložit v detajle, ker ti partner ne zaupa. kaj bi naredila? 100% sem, da bi začela prikrivat popolnoma nedolžne stvari...naenkrat bi se znašla v začaranem krogu laži, tako kot se je tvoj partner.
na tvojem mestu bi se vsedla z njim, mu povedala kaj čutiš in da se zavedaš kaj mu s tem počneš oz. vsem vam. povej, da boš poiskala pomoč in mu reci, da vsakič ko te zanese naj te na lep način opozori, ker si ne želiš prepirov.
poglej, moj mož dela v šoli med skoraj samimi ženskami in se sploh ne obremenjujem če se katera meče za njim al ne. glede nato kakšen odnos imava in se drug drugemu posvečava maximalno, nimam nobenega razloga dvomit v njegovo zvestobo.
pri tebi pa, ko si že tako ljubosumne narave, olje na ogenj priliva prijateljica. čist možno je, da vidi nekaj česar ni. če se dva sodelavca lepo razumeta, še ne pomeni da sexata.
resno poišči pomoč, da ne boš po nepotrebnem izgubila partnarja.
vse dobro ti želim