writing-img

Ne za(spi) brez lučke?!

clock-img

27.06.2007, 14:04

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Našega skoraj triletnika smo preselili v svojo sobico in odkar je tam, se ponoči zbuja na 3 ure in joče, da hoče lučko. Če mu pustimo celo noč prižgano lučko, se ne zbuja in spi celo noč. Ker je to kar draga varianta, čeprav damo šteker čisto na malo svetlobo (ima regulator), vseeno razmišljam o kakšni drugačni lučki.

imate kakšne predloge? prosim za pomoč.

clock-img

27.06.2007, 14:08

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst sem moji kupla kr uno nočno lučko, ki se všteka in čist malo gori. Glih tuk, da če se zbudi vidi kje je in je pomirjena.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

27.06.2007, 14:10

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kaj pa lučke ki so za vtičnico in čisto malo svetijo?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

27.06.2007, 14:10

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Kupi tamalo lučko, ki lahko vedno gori. Ti pa čist verjamem, da ne more spat. Če priznam, jaz tudi ne. Sedaj ko spi otrok še v najini spalnici in so rolete čez noč dol, tud jaz rabim lučko. mene je po pravici povedano strah.

clock-img

27.06.2007, 14:12

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Pri nas se je tako spalo dve leti. Pa še zdaj včasih zaspi pri luči, pa je velika donda. Raje sem ji pustila luč, kot pa da je spala pri meni.

clock-img

27.06.2007, 14:12

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Moja je stara 7 let, pa odkar ima svojo sobo spi z solno lučko. Izbrala sem jo, ker ima toplo svetlobo, kot bi gorel kamin. Pa naj spi z lučko.
Res pa nisem še nikoli razmišljala o tem, da je drago to. Če se tako dobro počuti, pa naj ima lučko. Prej ali slej se bo naveličala lučke, če pa ne, pa tut nč hudega.

clock-img

27.06.2007, 16:03

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri nas imata tudi solno lučko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.06.2007, 17:45

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pri nas imamo celo dve lučki. Prva sveti močneje in je prižgana, dokler dečko ne zaspi, v njej pa je varčna žarnica, druga pa je iz led diod in gori vso noč

clock-img

27.06.2007, 23:08

clock-img

eya

pencil-img

4615

Uh, jaz poznam 24-letnico, ki ne more spat brez prižgane luči na hodnikuuser posted image

Če se brez zbuja, z njo pa spi, ni dileme-luč naj bo prižgana, po možnosti kaka manjša žarnica, da ne bo previsok računuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem