writing-img

Ne zna s hrbta na trebuh

clock-img

24.03.2006, 17:31

clock-img

Tejcika

pencil-img

31

Moj fant je star 5 mesecev in se še ne zna prevaliti s hrbta na trebuh. Če ga damo ležat na trebušček se včasih uspe prevaliti na trebuh, včasih pa ne. Tud nogic si še ne daje v usta, drugač pa med previjanjem fajn kolovrati z njimi. Zanima me kdaj so vaši otroci začeli počet take stvari.

lp,T.

clock-img

24.03.2006, 17:41

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Brez skrbi. Naša je obvladala iz hrbta na trebuh kaj vem, tam nejke 9 m, se mi zdi. Sicer ji je prej sem pa tja kdaj ratalo, ampak da je pa to postalo rutina pa ni blo prav kmalu. Iz trebuha na hrbet pa je prvič začela pri 4,5 M. tko, da bo že še obvladal.

malo poglej po forumih, so bile že debate na to temo. user posted image  obvladajo to zelo različno.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

24.03.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

Joj, ne sekiraj se...jaz sem tudi celo paniko naredila, ker ni hotel na kravce, pol ni hotel iz trebuha na hrbet, zdaj sem bila panična, ker še ni znal pleza, zdaj ko zna plezat, bi rada, da se že počas dvigne na noge user posted image  Nikol nam ni prav user posted image
Ampak, verjemi mi, sej bo...res bo user posted image

clock-img

24.03.2006, 20:52

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ne sekiraj se, res ne, vsak pač gre s svojim tempom. Naša se je sicer obrnila na trebuh pri malo manj kot 5 mesecih, ampak recimo NIKOLI ni dajala nogic v usta, čeprav je zelo gibčna. Sem jo pa vidla, par dni nazaj, ko je dala nogico pod nos, jo povohala in se skremžila.user posted image
Aja, pa do 9.meseca sploh ni vedela zakaj ima noge, zdaj je pa ves čas na njih ( eni se recimo že pri 6 mesecih dvigajo na noge).

Vse ob svojem času.user posted image

clock-img

24.03.2006, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2006, 07:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je hitro 'spoznala' nogice in jih veselo talčila v usta. Ampak preobrat s hrbta na trebuh in obratno pa je osvojila pri 9,5 mesecih. Ji nikoli ni bilo všeč, če smo jo dali 'kravice past'.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem