cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Neenakomerno izbočen trebuh

clock-img

11.09.2008, 13:36

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Nisem s iskalnikom našla odgovora, pa bom kar tukaj vprašala.

Ker sem noseča prvič...natanko 13t1d me zanima sledeče. Opazam, da mi zelo počasi začenja rasti trebušček ( imam zelo suh trebuh in se opazi vsaka sprememba ).
Opažam pa, da imam na eni strani večjo izboklinico kot na drugi  - pa me zanima ali je to v čisto začetni fazi normalno =
Namreč če se pogledam iz desnega ali levega profila, se opazi sprememba, na eni strani se skoraj da nič ne opazi...

Je imela katera podobne izkušnje ?

clock-img

11.09.2008, 13:49

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Pozdravček!

Tudi jaz sem imela na začetku nosečnosti na eni strani večji trebuh kot na drugi, pa je nekje po 18. tednu zadeva postala bolj simetrična. Meni je G rekla, da ni to nič posebnega in ima vsaka ženska pač svojo obliko, tako, da ni razloga za paniko. Lp

clock-img

11.09.2008, 13:55

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Enako sem tudi jaz imela v začetku nosečnosti in še zdaj v 30 tednu imam tako. Le da je zdaj včasih na levo, včasih pa na desno debelejši, vendar zdaj je to že guzenjeuser posted image , odvisno kam guzo nastavi. Zakaj pa do tega pride v začetku nosečnosti pa ne vem, mi je pa G rekla, da je normalno in da se nam suhicam to pač bolj vidiuser posted image

clock-img

11.09.2008, 14:04

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Tudi jaz sem imela na začetku trebušček bolj izbočen na eni strani. Kasneje se je lepo zaoblil, zdaj je pa oblika odvisna od tega kam porine ritko jauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem