writing-img

Nega med nosečnostjo

clock-img

08.06.2010, 10:37

clock-img

LadyM

pencil-img

2

Zdravo,

sem nova na forumu in ne vem a je bila ta tema že odprta. Sem ponovno nosečauser posted image in razmišljam o bolj naravni negi med nosečnostjo. Med prvo nosečnostjo nisem kaj preveč komplicirala ne z nego in ne s hrano. Ko se je naša pikica rodila se je začel en kup težav, s prebavo in kožouser posted image .

Zdej sem se odločila, da bom že med nosečnostjo malo pazila kaj dam vase in nase. Ste kaj seznanjene z naravno kozmetiko za mamice?

clock-img

08.06.2010, 11:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

poglej v trgovinah in spletnih trgovinah z naravno kozmetiko (npr. BB natura, eko-baby itd.), imaš kar veliko izbiro naravne nege za nosečnice.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

08.06.2010, 13:16

clock-img

LadyM

pencil-img

2

Ja, poznam Eko-baby in še nekaj trgovin z naravnimi zdelki in kozmetiko.
A si ti že katero izmed teh kozmetik tudi preizkusila? Eko-Baby ima kozmetiko PURbabies, ki naj bi bila kar super...a si mogoče že katero izmed teh znamk tudi poizkusila?

clock-img

09.06.2010, 16:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

uporabljam nekatere zadeve od Welede, sicer pa za user posted image  kupujem večinoma Babylove stvari (DM). pri naravni kozmetiki me moti večinoma visoka vsebnost eteričnih olj in močan vonj, Babylove sensitive linija je pa skoraj brez vonja (nima parfuma).

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

10.06.2010, 13:48

clock-img

somo

pencil-img

16

Zdravo,

jaz sem tudi bolj na ekouser posted image . Ko sem začela malo o teh stvareh brati, me je kar prizemljilo. Koljiko enih kemikalij na račun tega,da smo čisti in ''lepi''.
Jaz sem poizkusila že veliko...od Welede, Logone, Alverde...
Je pa tega res ogromno na internetu, ti samo vpiši v google naravna kozmetika za mamice ali naravna kozmetika za dojenčke, pa boš dobila cel kup zadetkov!
Je pa ena stvar na katero je potrebno biti pozoren. A želiš naraven izdelek ali organski/ekološki izdelek?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem