writing-img

Negativna kri

clock-img

16.02.2006, 22:35

clock-img

nelly

pencil-img

172

Zanima me kako je če imaš kri negativno, fant pa pozitivno. Vem da te pičijo me pa zanima če je lahko kaj narobe, in če je imela katera podoben problem.

clock-img

16.02.2006, 22:50

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Hojla,
tudi jaz imam negativen rh faktor, partner pa pozitivnega. To ni nič narobe. Ob porodu boš dobila injekcijo, če bo otročiček pozitiven. V nosečnosti pa dobiš okrog 28. tedna eno injekcijo, večkrat ti pregledajo kri, to pa je tudi vse.

Lepo nosečnost in srečno!

clock-img

16.02.2006, 23:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri meni je enako kot pri MAREC06.Samo,da jaz v taprvi nosečnosti sem dobila injekcijo šele po porodu,ker taprvi otrok ni toliko izpostavljen temu,kot vsak naslednji.
V drugi nosečnosti,pa sem jo dobila v 28 tednu(ker je bil ICT negativen) in po porodu.Oba fanta imata krvno skupino po možu.Če pa ima otrok negativno krvno skupino,pa je sploh vredu in ne rabiš zaščite po porodu.

< Sporočilo je popravil KODA -- 16.2.2006 23:48:38 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.02.2006, 08:52

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Mene pa nekaj zanima. Če imaš rh pozitivni faktor, ali imaš rh pozitivnega potem vso življenje ali se ti lahko sprmeni v rh negativni faktor user posted image ?

clock-img

17.02.2006, 10:42

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

RH faktor je enak celo življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem