writing-img

Nehvali dneva pred nočjo,ampak vseeno......

clock-img

14.03.2005, 20:40

clock-img

lin

pencil-img

2504

Danes zjutraj sem potožla kako že dva dni moramo okoli polnoči z možem it en giro da Lin zaspi(ker drugače ni ratalo),danes pa je ubogo revico zmanjkalo že ob 19 in sladko spančak,upam da bo tudi noč mirna!

clock-img

14.03.2005, 20:42

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Naj bogovi slišijo, aaaaaaaaa! :zaspan: Pa tudi za našo :muca:, ki je danes kar na kopanju zaspala... Da bo spala recimo do 5.00 nepretrgoma?! (yeah, right:((!)

clock-img

14.03.2005, 20:45

clock-img

lin

pencil-img

2504

prvo pohvale za novo slikico,pol pa še hvala in upam da bo res mirna noč!
naj bogovi slišijooooooooooooooooo!

clock-img

14.03.2005, 20:45

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Zanimivo, tud našo je že v bani skoraj zmanjkalo. Komaj sva še uspele kaj pojesti. Sicer pa smo že dve noči spali od 20ih do 8ih zjutraj - V KOSU 9nebesa
Je boljš bolj potiho se o teh stvareh pogovarjat.

clock-img

14.03.2005, 20:48

clock-img

mika

pencil-img

6485

Naša :duda:pa še se ne da:ups:

clock-img

14.03.2005, 21:02

clock-img

bini

pencil-img

1623

joj, tud mi smo spet v klubu nespečnosti... ampak vsak večer tud jaz zaspim z upanjem 9nebesa... čeprav ponavad se naša tam okol 2h glih fajn umiri, pa jo morva ob pol štirih za antibiotik zbudit :zmeden:...ampak takrat je tolk komirana da lepo naprej spi.. bomo vidli kako bo dans..
mirno noč vsem vam :angel:

clock-img

14.03.2005, 21:05

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

po moje je danes nekaj v zraku.Naša je spala danes dop.1,5 ure,pop 2,5 ure,pa še na sprehodu kakšne pol ure.Ponavadi toliko ne spi v treh dneh.:bravo::bravo:
Pa še eno muco zaspanko za vse spančke.:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem