writing-img

Nekaj lepega...

clock-img

05.03.2008, 15:15

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Berem včasih teme in mi je vedno bolj jasno kako sem srečna in kakega angelčka sem našla. Vem, da se moram pazit, da se ne zarečem-sam se mi pa zdi vseeno, da si te besede zasluži po vsem kar sem prebrala po forumih. Vedno najde kako tolažilno besedo, ko mi je hudo, pomaga mi pri vsemu in me vedno razvaja, ko zbolim ali se slabo počutim. Nikoli ne dovoli, da bi mi kdo kaj žalega rekel ali naredil.
Včasih se spomnem na prejšnjo vezo in vam povem, da mi prav zaslabi. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA...samo verjet morate da si ga zaslužite!
Držim pesti za vse vas.

clock-img

05.03.2008, 15:40

clock-img

Polona31

pencil-img

403

pravih je zmanjkalo, ker jih je ZELO, ZELO ZELO malo!! Pa če še tako verjamemo da si zaslužimo najboljše, je to nemogoče dobiti. Povpraševanje je veliko večja kot ponudba. Žal! Srečna ti!!

clock-img

05.03.2008, 15:48

clock-img

Chopika

pencil-img

7

Skratek, vem kaj misliš...tut jst mela eno ubijalsko zvezo za sabo z enim prašičem, k je bil čist preveč zaverovan vase in svojo lepoto, ampak jest sm bla vseeno čist nora nanj! Zdej sem pa najdla super fanta, spoštuje me, rad me ima in vem, da bo tko tut čez 20 let! Sva se poročila, mava dojenčka in super se mava, pa čeprov nism bla nikol tok zaljubljena vanj, k v bivšega... včasih napačne stvari postavljamo za ideal...in ne razmišljamo, da to slej ko prej izgine in pol je vprašanje, kaj sploh ostane...

clock-img

05.03.2008, 15:51

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Ne obupat...res ne. Ko se spomnem kako sem razmišljala kako leto nazaj...ko sem se psihično pripravljala, da bom nekje pri 30ih mati samohranilka(kr neki...), ker so itak vsi moški enaki in znajo samo izkoriščat in sploh ni več unih PRAVIH moških-prejšnji še žarnice ni znal zamenjat-da ne govorimo o temu, da je bil brez karakterja in mislim, da bi me po njegovo še kdo lahko pljunu v obraz(bil je vedno tiho kot ena rit) in mi je prekipelo-grozno mi je prekipelo.Sem mu govorila, da se bo zgodilo,pa mi ni nikoli verjel-dokler me še ni zadnja malenkost čisto povozila in sem mu zmetala stvari na cesto,pa vseeno ni verjel-še vseeno je čakal, da si bom premislila...
Vsaka šola nekaj stane-verjemi.Sama sploh nisem več verjela ne v ljubezen,ne v moške...v nič več.Pa je prišel...
Ne smeš nehat verjet-sam zavedaj se da moraš vedno stremet k boljšemu...vedno si zaslužiš več!
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2008, 15:55

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Pravih moških ni.. So le moški, s katerim se dopolnjuješ, kateremu lahko zaupaš, itd, ... Vesela sem zate, da imaš ti nekoga, ki ne pomisli niti na to, da bi ti kaj žalega naredil.

user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

05.03.2008, 16:39

clock-img

daddy

pencil-img

2574

IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Pravih moških ni..

Kaj s(m)o pa potem? Ponaredki, replike? Nehaj, no. Ne sodi vseh po enem primerku.

clock-img

05.03.2008, 16:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pravih moških ni..

Kaj s(m)o pa potem? Ponaredki, replike? Nehaj, no. Ne sodi vseh po enem primerku.

user posted image user posted image

clock-img

05.03.2008, 16:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

pravih je zmanjkalo, ker jih je ZELO, ZELO ZELO malo!! Pa če še tako verjamemo da si zaslužimo najboljše, je to nemogoče dobiti. Povpraševanje je veliko večja kot ponudba. Žal! Srečna ti!!

Jaz pa mislim da jih je veliko, veliko.....sam opazite jih ne, ker običajno niso tako zanimivi kot ven padajoči nastopaški, frajerski dedci.

clock-img

05.03.2008, 17:01

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Saj ne razumete. user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

05.03.2008, 17:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Saj ne razumete. user posted image user posted image

Nič hudega, vsega pa tudi ne moremo. Važno, da ti razumeš, za druge se ne sekiraj. user posted image

clock-img

05.03.2008, 17:14

clock-img

pijja

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Jaz pa mislim da jih je veliko, veliko.....sam opazite jih ne, ker običajno niso tako zanimivi kot ven padajoči nastopaški, frajerski dedci.

Točno!
se imela prijatelja,ki je bil tak miren ,ne lepotec.Bila sem mu všeč,samo on meni ne.Pa se mi zdi da bi mi dal, svet pod noge,toda meni ni bil všeč in konec.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

05.03.2008, 17:43

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Ja Pijja, s takim kot ga ti opisuješ sem bila jaz v vezi. Celo tako prikrito potuhnjen je bil, da si je izvolil me varati dalj časa, gnida ušiva. Pa sem bila res prepričana, da ga po vseh letih res poznam in mu zaupam.

clock-img

05.03.2008, 18:33

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pravih moških ni..

Prav maš.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

05.03.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA

Res je, vedno pride boljsi :).

clock-img

05.03.2008, 18:38

clock-img

Anonimen

Pravih moških ni..

Za prave zenske vedno pridejo pravi moški :).

clock-img

05.03.2008, 18:43

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

jaaaa, moj srček je tud najboljši. vse bi dal za nas tri babnice. user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

05.03.2008, 19:59

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Pravih moških ni..

Za prave zenske vedno pridejo pravi moški :).

se strinjam ... in obratno ... samo včasih malo pozabimo, tako eni, kot drugi ...

clock-img

05.03.2008, 20:09

clock-img

Nenya

pencil-img

887

se popolnoma strinjam, za uspešen odnos se je treba itak trudit vsak dan posebej, ni tko kot v filmih, da je s poroko vse popolno do konca dni.

Jaz se imam za zelo srečno, moj ni frajerski lepotec, ima pa kvalitete, ki so meni dosti pomembnejše, pa tudi jaz nisem kaka manekenka. Najin odnos temelji na drugih stvareh.

user posted image user posted image user posted image , ki ste zbrale pogum, da ste končale zveze z neprimernimi partnerji in iščete ali pa ste našle ustreznejšega.

clock-img

05.03.2008, 21:15

clock-img

nasmejani

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Berem včasih teme in mi je vedno bolj jasno kako sem srečna in kakega angelčka sem našla. Vem, da se moram pazit, da se ne zarečem-sam se mi pa zdi vseeno, da si te besede zasluži po vsem kar sem prebrala po forumih. Vedno najde kako tolažilno besedo, ko mi je hudo, pomaga mi pri vsemu in me vedno razvaja, ko zbolim ali se slabo počutim. Nikoli ne dovoli, da bi mi kdo kaj žalega rekel ali naredil.
Včasih se spomnem na prejšnjo vezo in vam povem, da mi prav zaslabi. Tako, da vse punce,ki vam je hudo, obveščam, da se da najdet PRAVEGA...samo verjet morate da si ga zaslužite!
Držim pesti za vse vas.

Kar je lepo kratko traja.
Pusti sanje po stran.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

clock-img

05.03.2008, 21:53

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Kar je lepo kratko traja.
Pusti sanje po stran.

nasmejani ... ob tvojih postih sem tud jst vedno nasmejana ... skoraj vedno, nooo user posted image

malo bom nasmetila:
zgleda, da si nik izberemo na podlagi tega, kar bi želeli biti ... ti bi bil torej rad nasmejan ... tudi jst ti želim, da bi doživel v življenju kakšno lepo izkušnjo ... in naj le-ta potraja ... da boš res lahko nasmejani ...

clock-img

05.03.2008, 22:10

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

vsak je pravi, ko ga znaš sprejet takega kot je-ampak, pustimo to, to je za vas še nemogoče....

ja..nekdo je "pravi" dokler ustreza naši merilom in ne presega naših mej...ko naredi nekaj, izven naše omejenosti nam ni prav in takrat ni več pravi...

clock-img

05.03.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

ja..nekdo je "pravi" dokler ustreza naši merilom in ne presega naših mej...ko naredi nekaj, izven naše omejenosti nam ni prav in takrat ni več pravi...

Se raje imamo, da je malo pod naso mejo, da ga lahko kontroliramo.

clock-img

05.03.2008, 22:55

clock-img

taja27

pencil-img

1253

pa ne več v naših letih ... zdej že vemo, da nam ob takšnem hitro postane dolgaš ... in hočemo več ... no, jst sm to ugotovila že pred mnogimi leti ... in nisem naredla več iste napake

clock-img

05.03.2008, 23:03

clock-img

Anonimen

pa ne več v naših letih ... zdej že vemo, da nam ob takšnem hitro postane dolgaš ...

Ja, eni ja, drugi ne. Enim pasejo komoditeta, povprecnost in obvladljivost.

clock-img

05.03.2008, 23:06

clock-img

taja27

pencil-img

1253

Ja, eni ja, drugi ne. Enim pasejo komoditeta, povprecnost in obvladljivost.

drži ... sej pravim, dolgčas ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem