writing-img

Nekaj lepega

clock-img

21.05.2006, 18:31

clock-img

zorica

pencil-img

770

Danes mi je mama povedala, da je soseda on dan opazovala, kako se je na naš dimnik na hiši spravljala štorklja.Pa jo je klicala - soseda, da bo postala babica.
Seveda je nato bil smeh,...pa ne da bi bil kdo vraževeren, ampak tak neobičajeno je bilo.In nato sta se dve grlici odločili, da si bosta kar pri nas naredili gnezdo.Kar se še nikoli ni zgodilo.Niti jih blizu ni bilo.
To sta bila tako dva dogodka eden za drugim, da potem malo postaneš vraževeren.Pa še jaz sem imela svojo M le prav en dan, ostalo vse je bil rjav izcedek.

Testa nisem delala in ga tudi ne bom, ker vem da je to le tako golo naključje, je pa mi zanimljivo in sem to hotela deliti z vami.Me pa občasno špikne v jajčnikih še posebej v levem, pa si tudi mislim, da sem si verjetno le prehladila jajčnike.

Sedaj si že moj zgleda domišlja, da imam nekak napete prsi user posted image .Jaz pa si več ne upam nič domišljati, ker vem da itak ne bo nič in bom potem le razočarana.

clock-img

21.05.2006, 19:19

clock-img

Anonimen

Lepo.:)

Glede grlic pa takole.Tud mi doma nismo vraževerni.Pred dobrimi 11.leti sta na dvorišču pred našo hišo delala moj oče in sosed.Na dvorišče sta prileteli dve beli grilici.Ena izmed njiju se je vsedla mojemu očetu na ramo.Še isto leto je najprej zanosila soseda,takoj zatem pa še moja mami,ki se je že dolgo trudila še za enga potomca.In tako je naša hiša dobila podmladek.Na žici nad hišo pa še vedno vsak dan sedita dve beli grlici in opazujeta našo srečo.

Upam,da bo tud pri vas lepo...

clock-img

21.05.2006, 19:25

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Kakorkoli, vraževerje gor ali dol..., jaz ti vseeno želim, da čimprej zagledaš user posted image ,user posted image .
Jaz je tudi ne pričakujem konec meseca in si ravno tako že vse možno domišljam in čutim...user posted image

clock-img

21.05.2006, 19:41

clock-img

Ocenia

pencil-img

103

Lepo user posted image , upam, da bo vsem uspelo čim prej postati srečka user posted image

clock-img

21.05.2006, 20:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Poskusi verjet v vraževerje (pa čeprav le tokrat) in naredi test. Držim pesti, da čimprej zagledaš plusek. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.05.2006, 21:03

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mogoče pa je le nekaj na tem....znak ptičkov in....kdo ve....Želim ti da bi zagledala user posted image .

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

21.05.2006, 21:25

clock-img

sjug

pencil-img

334

Ne verjamem v naključja, ker jih ni. Je le Energija ... user posted image

Never Ever Give Up!

clock-img

21.05.2006, 21:48

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Boš videla.Želim ti vso srečo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

22.05.2006, 08:25

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Pri nas je bilo takole.... Dve leti nazaj je nad našo hišo krožila štorklja in partnerjeva teta reče, da bomo zibali....  Mi smo se pa samo smejali. Res je, da nikoli ne letajo tu okoli štorklje, vendar niti za hip nisem pomislila, da bi pa lahko bilo kaj res... In.... par mesecev gor dol in sem RES postala srečna nosečnica.... user posted image  

clock-img

23.05.2006, 21:02

clock-img

zorica

pencil-img

770

Toliko da vas samo obvestim.Sem včeraj delala test in je bil negativen.Sploh nisem več preveč presenečena, niti razočarana.Toliko  testov je že bilo, da sem se že celo navadila na te negativne rezultate.Pa bo že enkrat.

Danes so se mi začeli plodni dnevi, tako da bova veselo user posted image , enkrat se bo sreča nasmehnila.Pa vso srečo želim vsem ostalim sotrpinkam,...

clock-img

24.05.2006, 08:26

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

...jaz je ne pričakujem 27. oz. 28.5., tko da imam še malo upanja...Se pa čez 1 mesec poročim in bi mi bilo vseeno, tudi če mi je na poroki slabo (to izhaja iz tega, da sem rekla ko sem bila majhna, da jaz se bom pa prej poročila preden bom noseča, da mi ne bo slabo in da ne bom imela trebuha).

Lep dan vsem!

clock-img

24.05.2006, 08:34

clock-img

ancka1

pencil-img

772

Ribicau, potem sva pa na istem. Tudi jaz jo ne čakam iste dni kot ti. Kako se vlečejo dnevi...ne?
Držim pesti za obe!!!!

clock-img

25.05.2006, 19:34

clock-img

trma79

pencil-img

99

Ej, ste face!
A mislite, da ta stos velja tudi z lastovicami?
Zivim v zelo visoki stolpnici, pa sta se mi nad balkonom (kako so me tam nasle, ponavadi smo jih imeli doma le v hlevu...) naselili dve lastovicki, par.
Pa si spletata gnezdo...Je lepo.
Bom tudi jaz malo vrazeverna...morda pa bo pomagalo. Skodit skoraj ne more, hi hi.

Lep pozdrav, punce, z zeljo, da bi kmalu vse bile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

lp,m

clock-img

27.05.2006, 09:02

clock-img

zorica

pencil-img

770

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram se smejati sama sebi.Sanjala sem, da sem imela vgnezditveno krvavitev.In da sem bila ful srečna da nama je končno uspelo.

To je bilo on večer, sedaj pa se sploh ne obremenjujem s tem da bi bila ta mesec noseča, ker če smo že pri vraževerju - pravijo, da se baje uresniči ravno nasprotno kar sanjaš.

Torej meni daje moja podzavest na znanje, da pa ta mesec nič ne bo, čeprav user posted image ne pričakujem 8.6 user posted image user posted image user posted image

Pa kaj, sedaj jemljem vse skupaj z humorjem.Mogoče bom pa takrat enkrat le zagledala user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem