cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekaj o kengurujčku

clock-img

09.05.2005, 00:46

clock-img

Pika10

pencil-img

159

No sem se spomnila medtem ko berem vaša vprašanja. Jaz sem zelo malo uporabljala kengurujčka, sem pa nekaj pogruntala :
Imam Chicotov kengurujček, ampak verjetno se da to povsod naresti. Namreč v kengurujčku lahko otrok tudi leži. Poskusite otročku spodviti nogice in ga poležat. Jaz sem to pogruntala, ko sva enkrat prehodila kak kilometer in tako se otročku spočije hrbtenica in še zaspi sladko. Samo glavico morate držat. Pa mi je ena na cesti rekla"Vidiš pa še spi lahko in sedi",verjetno ne vedo, sem si mislila.Pri vseh se lahko samo malo iznajdliv moraš biti.

clock-img

09.05.2005, 08:55

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:zmeden2::zmeden2: si ne predstavljam a lahko mal bol razložiš, kako si ga polegla, verjetno pa to gre pri bol suhcenih dojenčkih

clock-img

09.05.2005, 09:12

clock-img

afrika

pencil-img

283

Včeraj smo dali Lana prvič v kengorujčka (3,5 meseca), pa se mi zdi njegova poza (bodisi da gleda naprej ali proti meni) malo hecna. Se sprašujem, če je sploh to ok za hrbtenico. In sicer sem si predstavljala, da bo telo lepo sproščeno nameščeno noter, je pa dejansko nekako napeto kot recimo v loku (trebuh najbolj ven). Je to normalno oz. je pri vas tudi tako? Imamo pa Tomy Roma varianto. Sicer se je v redu noter počutil.

Pa hvala za ležečo idejo!

p.s. Na kengorujčku piše, da je uporaben od 0-1 leta, pa resnično dvomim, kako spraviš noter 1-letnika, saj je že zdaj vse na "knap".

clock-img

09.05.2005, 09:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

To ležečo funkcijo ima samo Chiccotov kegurujček. Žal ima zgornji del narejen tako smotano, da ga mali hitro preraste, drugače mi je bil ful všeč.

clock-img

09.05.2005, 16:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

To funkcijo da tamali leži v kenguruju ima le Chicco.

Sicer pa smo ga mi uporabljali kar dolgo ampak nikoli za daljši čas, max 20minut!

LP

clock-img

11.05.2005, 01:04

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Nisem vedela da ima to samo Chicco. Puncica, spodneseš mu nogice in leži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem