cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekaj o otroških ležiščih-moram napisat:)

clock-img

20.09.2006, 14:02

clock-img

Anonimen

Nekaj moram napisat.Na tem forumu je veliko govora o takih in podobnih vožičkih,o in in ah oblačilcih,igračah,...zlo redko pa se katera vpraša,kako dobro bo otrokovo ležišče.Ponavadi ga privlečemo kar iz podstrešja,al pa podedujemo od prijateljev.Ne zavedamo pa se,da je otrokovo ležišče že od prvega dne temelj otrokove hrbtenice v prihodnosti.Ko se otrok rodi,je njegova hrbtenica kot ravna črta.Da si kasneje pridobi vse normalne fiziološke krivine hrbtenice,je pomemben tako jogi,kot tudi pravilno posedanje,hoja...Starši moramo biti obveščeni o tem,kar je prav za otroka in kaj ne.Ni pomembno,da je sobica najbolj moderna,ker to otroku ne bo pomagalo pri spanju.In drugo,kar je-človek prespi v svoji postelji velik čas svojega življenja.V njej raste,počiva,vrši se prenova telesa,...in če bomo ta čas slabo spali,bo tudi drug del,takrat,ko smo budni,ne preveč dober.Zato vam polagam na srce-uredite sebi in svojim dobro ležišče.In ne podležite proizvodom,ki jih oglašujejo reklame,ker tudi te niso poceni-kakšna je potem kvaliteta?

Vsa ta stvar ni zrastla na mojem zelniku.Nastala je po pogovoru z zelo dobro fizioterapevtko,ki dela z nedonošenčki in otroci,ki rabijo pomoč v psihomotoričnemu razvoju.Jaz ji zaupam.Pripravljena vam je predstaviti in svetovati glede nakupa dobrega ležišča za vas in za vašega otroka.Če katera želi njeno telefonsko,se lahko obrne name,z Z.S.!

PS:
Debata se lahko nadaljuje...brez žalitev...vsako (pozitivno) mnenje je dobrodošlo...

clock-img

20.09.2006, 15:37

clock-img

mamci

pencil-img

179

ojla

super temo si odprla se strinjam s tabo in moj mali ima svoj jogi.

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

20.09.2006, 15:53

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam ima Dormeo- sem zadovoljna.

clock-img

20.09.2006, 16:18

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Naša Karin ima tudi svoj jogi že od rojstvauser posted image

Lep dan Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

20.09.2006, 16:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tko k ne bi sla nikol dat tamalmu rabljene cevlje, bi mu jogi se manj..zato ne zastopim ljudi, ki prodajajo otroske jogije, vse prelezane, polulane in pobruhane...kako to ven spravis mi ni jasn..

za svojga tamalga sem se natancno pozaminala in dala kar fajn dnar, da ma vse ornk...ker to so le stvari, ki so vsaj zame zlo pomembne...za tamalga pa itak...

clock-img

20.09.2006, 17:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mi smo tudi jogi nov nabavili, čeprav smo ostali del posteljice (leseni del) podedovali.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

20.09.2006, 23:06

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi moj ima nov jogi... si tudi ne predstavljam, da bi mu rabljenega dala

Mami, pika moja!

clock-img

21.09.2006, 23:07

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

mi mamo tudi novega in za naslednjo posteljico ki bo večja bo prav tako

res see o tem premalo govori mogoče bi bilo fajn da bi to temo odprla tudi na nosečnosti za vse nove mamice

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

22.09.2006, 07:52

clock-img

DORI

pencil-img

303

Mi smo za Lukca tudi nabavili novo posteljco z novim jogijem (izbrali smo malo boljšega). Zdaj, ko ga nameravamo dat v normalno posteljo, pa smo tudi nabavili novega. Ne čakamo, da jogiji razpadejo preden nabavimo nove, ker menimo, da je pomembno na kakšnem jogiju spiš.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem